Poligon Żukowa - 2400 Euro - Warszawa - 13.04.2013

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Re: Poligon Żukowa - 2400 Euro - Warszawa - 13.04.2013

Post autor: Przemcio »

A co to/kto to drobne wałeczki :?: :twisted:
Jacku weź moją arafatkę jak możesz :D
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

Przemcio pisze:A co to/kto to drobne wałeczki :?: :twisted:
Nowy klub Pasiaka :mrgreen: ;)
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

dzięki Grichalk, fizycznie nie miałem kiedy tego zrobić :wink:
Kalesoner pisze:Lecicie sobie w xuj z tymi zgłoszeniami.
@Kalesoner:
Moja wina, że nie ogarnąłem i tak długo z tym był bajzel więc z góry przepraszam wszystkich, którzy się zgłosili, postarajcie się zrozumieć, czasem po prostu nie ma nawet możliwości, żeby ogarnąć jeszcze dodatkowo coś

Terminarz godzinowy:
2:50h na bitwę
10-15min przerwy pomiędzy bitwami
istnieje możliwość zamówienia pizzy; pepperoni lub Hawajska 25pln

9:00-9:30 - zapisy
9:40-12:30 - I runda
12:45-15:35 - II runda
15:50-18:40 - III runda
19:00 - oficjalne zakończenie eventu
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

#helion# pisze: istnieje możliwość zamówienia pizzy; pepperoni lub Hawajska 25pln
A to z pizzerii czy mrożona z mikrofali?
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

paulinka17
Kretozord

Post autor: paulinka17 »

Z ppiizzeerrii.

Bede. Są w ogole miejsca?

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

na tą chwilę, lista wygląda tak, bardzo możliwe, że kolejne osoby wskoczą, bo zwolnią się miejsca klubowe
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
r@fix
Masakrator

Post autor: r@fix »

Jest w Px Canal + ? W sobote o 18 jest mecz Legia vs Wisla
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

W Paradoxie? Tam masz duży wybór planszówek, toaletę gorszą niż na Narbutta, mały wybór alkoholi i wysokie ceny. Tam nie ma TV, więc cyfry też nie ma.
Obrazek

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Kalesoner pisze:W Paradoxie? Tam masz duży wybór planszówek, toaletę gorszą niż na Narbutta, mały wybór alkoholi i wysokie ceny. Tam nie ma TV, więc cyfry też nie ma.
Przynajmniej nikt nie musi po sobie blatów odnosić pod karą karniaków, bo organizator jest zbyt leniwy/skąpy 8)

Kalesoner
Szczur Królów

Widzę, że się poczułeś odpowiedzialny za zarządzanie knajpą, która niestety robi się co raz gorsza i droższa z każdą zmianą lokalizacji. Nie przejmuj się Griszlak, to nie jest pojazd na orgów turnieju tylko na to jak jest prowadzona knajpa, a Twoje pretensje do Bazyliszka mi wiszą.
Obrazek

Awatar użytkownika
r@fix
Masakrator

Post autor: r@fix »

Kalesoner pisze:W Paradoxie? Tam masz duży wybór planszówek, toaletę gorszą niż na Narbutta, mały wybór alkoholi i wysokie ceny. Tam nie ma TV, więc cyfry też nie ma.
Jak tam bylem ostatnio na barze stał duży telewizor, co do reszty pełna zgoda chociaż teraz jest wiecej światła w lokalu i to na pewno duzy plus
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

rafixator pisze:
Jak tam bylem ostatnio na barze stał duży telewizor, co do reszty pełna zgoda chociaż teraz jest wiecej światła w lokalu i to na pewno duzy plus

Może to była lodówka, albo ekran monitoringu? :wink:
Obrazek

wokrze
Kradziej

Post autor: wokrze »

Kalesoner, zapomniałeś dodać, że nie trzeba brać kapci na zmianę ;)

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Kalesoner pisze:
rafixator pisze:

Może to była lodówka, albo ekran monitoringu? :wink:
Jak dobrze widzę....Troll-Mode On.....zarządzanie knajpą, zarządzaniem, na razie wszystko jest jeszcze w proszku, z czasem będzie lepiej, ot chociażby meble, ogródek itp. Kaleson, pamiętaj, że to ścisłe centrum Wawy, stąd takie ceny głównie, bro jest w cenach w jakich było na Jezierskiego, brakuje kuchni, ot cały problem... nie wiem do czego zmierza Twoja wypowiedź, dyskredytowanie kogoś, negowanie, tego że ktoś nie jest w Stowarzyszeniu, mało tego, nie głosuje jak Stowarzyszenie; To już się w pale nie może mieścić; :lol2: :lol2: :lol2:

Moja propozycja; jeśli komuś nie odpowiada z jakichkolwiek względów, czy to cenowych, czy atmosfery, czy ideologicznych, lub też koleżeńskiego zakazu....nie musi grać; wszystkich chętnych za to zapraszamy i jak widać po liście zgłoszonych, nie robimy turnieju dla Siebie, tylko właśnie dla tych Graczy, którzy mają ochotę pograć w przyjaznej atmosferze bez spin i zbędnego ciśnienia
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Weźcie na zluzowanie. Wypijcie sobie po browarze. Albo dajcie po mordzie, a potem pomiziajcie. Whatever makes you happy. Jedno hobby, jedno miasto. Naprawdę nie ma o co się żreć.

Nie odwalajmy tutaj Śląska :wink:
Release the Przemcio!

Kalesoner
Szczur Królów

#helion# pisze:
Jak dobrze widzę....Troll-Mode On.....zarządzanie knajpą, zarządzaniem, na razie wszystko jest jeszcze w proszku, z czasem będzie lepiej, ot chociażby meble, ogródek itp. Kaleson, pamiętaj, że to ścisłe centrum Wawy, stąd takie ceny głównie, bro jest w cenach w jakich było na Jezierskiego, brakuje kuchni, ot cały problem... nie wiem do czego zmierza Twoja wypowiedź, dyskredytowanie kogoś, negowanie, tego że ktoś nie jest w Stowarzyszeniu, mało tego, nie głosuje jak Stowarzyszenie; To już się w pale nie może mieścić; :lol2: :lol2: :lol2:

Moja propozycja; jeśli komuś nie odpowiada z jakichkolwiek względów, czy to cenowych, czy atmosfery, czy ideologicznych, lub też koleżeńskiego zakazu....nie musi grać; wszystkich chętnych za to zapraszamy i jak widać po liście zgłoszonych, nie robimy turnieju dla Siebie, tylko właśnie dla tych Graczy, którzy mają ochotę pograć w przyjaznej atmosferze bez spin i zbędnego ciśnienia
chyba cie pogieło :D
negowanie tego, ze ktoś nie jest stowarzyszeniu? głosowanie? o czym Ty piszesz? :D beka opór
może już nie snuj teorii spiskowych lepiej :D

Co do cen, zaopatrzenia, wystroju i ogólnego ogarnięcia... serio byłem barmanem i wydaje mi się, że wiem deczko lepiej jak to wygląda i kuchnia nie jest tu problemem.

Nie podoba mi się ta knajpa, zwłaszcza, że pamietam jeszcze jak super było przy ambasadzie USA, na szczęscie przychodzą do niej jeszcze spoko ludzie i to ja ratuje. Jest dużo rzeczy, które są tam nie tak, ale turniej mi się podoba i dlatego pewnie na nim będę. Masz Helion ten sam problem co Griszlak, nie rozumiesz tego co piszę. Ja pisze o knajpie, a Ty czytasz o turnieju.

Tak czy owak na turniej się to miejsce nadaje i zapraszam wszystkich niezdecydowanych. Jakby mnie ktoś pytał gdzie spędzić wieczór, to pewnie nie byłoby to pierwsze miejsce jakie bym mu polecił.
Możemy skończyć offtop tym miłym akcentem. Resztę rozmowy proponuje olac, albo przeprowadzić prywatnie.
Obrazek

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

trikk pisze:Weźcie na zluzowanie. Wypijcie sobie po browarze. Albo dajcie po mordzie, a potem pomiziajcie. Whatever makes you happy. Jedno hobby, jedno miasto. Naprawdę nie ma o co się żreć.

Nie odwalajmy tutaj Śląska :wink:
My tak z Kalesonem od czasu do czasu musimy się pomiziać :wink: taka lekka spinka, targanie za grzywę itp. :wink: ale dał się wkręcić strasznie, że ja go tak na poważnie i pod but i w ogóle ... przepraszam Marcinku :lol2:

Kalesonio; wiem o co Ci chodzi; też zgłaszałem to, że widać sufit 4m wyżej, do tego echo jak w górach, nie pomalowana ściana za barek itp. ogólnie, knajpa płaciła zaj#%^@cie wysoki czynsz przez ponad pół roku, za lokal, z którego najpierw nie mogła korzystać, a potem nie miała jeszcze koncesji (dopiero w grudniu); wytłumacz mi, jak lokal może zarobić na swoje utrzymanie, nie posiadając alko w sprzedaży i dodatkowo mając otwarty stary jeszcze równolegle; wiem jedno, z planów na ten rok właścicieli wynika, że gro roboty wykonają z czasem jakoś do jesieni, w lato dodatkowo ma być otwarty ogródek; nic dodać nic ując....we will see :roll:
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
Kegriz
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Kegriz »

tylko obym znów nie był ostatni bo nie chce grać w kanciapie koło kibla!!!!! za gorąco tam :D myślałem, że zginę na ostatnim turnieju! :-)
będę miał motywację, żeby być chociaż 3 od końca ;-)
Rafał

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Masz Helion ten sam problem co Griszlak, nie rozumiesz tego co piszę. Ja pisze o knajpie, a Ty czytasz o turnieju.
To Ty masz ten sam problem co My. Ja nic do Bazyliszka nie mam, chodzi o miejscówke. Pamiętam jak kiedyś wyglądały turnieje na Narbutta, i jak wygladaą teraz. Ale nie ma o co sie kłucić i wytykać innym. Z doświadczenia już wiem, że nie ma to sensu.

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

zwalniam miejsce.
jutro mógłbym być tylko na jednej bitwie, niech ktoś sobie pogra.

ODPOWIEDZ