Taa, tylko że jego armia była żywa i nie można było jej posklejać i podmalować po walceKasia pisze:Napoleon też był dzieckiem

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Taa, tylko że jego armia była żywa i nie można było jej posklejać i podmalować po walceKasia pisze:Napoleon też był dzieckiem
Moja rekomendacja - dociśnij czymś zgryźliwym o wieku wyśmiewających.Cyel pisze:Moja rekomendacja - ignoruj.
-Qc- pisze:Nic nie działa na laski jak opowieść o tym jak epicko przesuwasz plastikowe pacynki ^^
Raczej "Czy chcesz zobaczyć mojego potężnego generała?"chida pisze:Plastikowe pacynki, plastikowymi pacynkami, ale jak są świetnie pomalowane, to żadna się nie oprzeOto chłopcy zdradzam wam metody podrywu: Cześć Mała, chcesz pooglądać moje figsy
(tu koniecznie puszczamy oczko)
Tylko dopisane małym druczkiem: Podryw nie musi być w 100% tak skuteczny w przypadku gdy grasz Dwarfami...kondor44 pisze:Raczej "Czy chcesz zobaczyć mojego potężnego generała?"chida pisze:Plastikowe pacynki, plastikowymi pacynkami, ale jak są świetnie pomalowane, to żadna się nie oprzeOto chłopcy zdradzam wam metody podrywu: Cześć Mała, chcesz pooglądać moje figsy
(tu koniecznie puszczamy oczko)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
A jak nie ma światła to w ogóle bez różnicyAndrzej pisze:Stare powiedzenie krasi mówi, że nie liczy się długość, ale grubość