Do Ciebie to ja na bitwe moge pojechac ale nie ogladać parowanie,które mozna w necie zrobicHeretic pisze:Zapraszam do mnie do domu. Bedziesz obserwatorem z ramienia ONZ

Do Ciebie to ja na bitwe moge pojechac ale nie ogladać parowanie,które mozna w necie zrobicHeretic pisze:Zapraszam do mnie do domu. Bedziesz obserwatorem z ramienia ONZ

Powinien.zaf pisze:....
Robert czy mógłbyś losowanie przedturniejowe zrobić np online na Universal Battle
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
 ... naprawdę uważacie że w czasie tego parowania dzień wcześniej dochodzi do jakiś "nadużyć"? Dajcie spokój i tyle ..... do niczego to nie prowadzi. Do zobaczenia na miejscu !
... naprawdę uważacie że w czasie tego parowania dzień wcześniej dochodzi do jakiś "nadużyć"? Dajcie spokój i tyle ..... do niczego to nie prowadzi. Do zobaczenia na miejscu ! 
 . Jak znajdę czas to zrobię Wam to losowanie. Prosze bardzo. Tylko jak mam to zrobić, bo nie korzystam z UB.
 . Jak znajdę czas to zrobię Wam to losowanie. Prosze bardzo. Tylko jak mam to zrobić, bo nie korzystam z UB.Przyjacielu wiesz, ze te same osoby brak odpowiedzi elwykorzystalyby do dalszego trollowania. Jestem organizatorem i muszę reagować na takie rzeczy.Eldritch pisze:Popełniasz dwa błędy. Czytasz wypociny trolli i na nie odpowiadasz.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.