Bez obrazy, czemu ostatnio WE tak srogo dostają po dupie?
Moderator: Gremlin
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
to genailnie! dobrze, że je osłabili gdyż zaczynam zbierać WE a nie lubie grac baaaardzo mocnymi armiami. Cóz teraz WE są mocna armią, tak samo jak skavy ale juz nie druzgocą jak breta
Bez obrazy ale powinienes dostac ostrzezenie od moderatora.Kosa pisze:to genailnie! dobrze, że je osłabili gdyż zaczynam zbierać WE a nie lubie grac baaaardzo mocnymi armiami. Cóz teraz WE są mocna armią, tak samo jak skavy ale juz nie druzgocą jak breta
No i bez obrazy ale czy jak wiecej niz jeden skirmisher jest najblizej smoka (uproszczajac ) to czy smok moze sobie wybrac na ktorego ma zaszarzowac? Mam na mysli szarze taktyczna.
ożesz cholera! Brak snu!
bez obrazy, bez obrazy, bez obrazy, bez obrazy, bez obrazy
przyżekam się poprawić
bez obrazy, bez obrazy, bez obrazy, bez obrazy, bez obrazy
przyżekam się poprawić
Rusinek ma racje w sprawie ostrzezenia. Jest lokalny zwyczaj, wiec powinno sie do niego stosować. No bez obrazy, ale jak komus sie to nie podoba, to moze sie nie wypowiadac w tym temacie.
Scimi juz ma przechlapane, bo zrobil wykorczenie trzy razy. Thurion też jest zagrożony. Także Kosa, popraw sie lepiej...
EDIT: No, Kosa chociaz sie poprawil... Choc pisalismy jednoczesnie.
Scimi juz ma przechlapane, bo zrobil wykorczenie trzy razy. Thurion też jest zagrożony. Także Kosa, popraw sie lepiej...
EDIT: No, Kosa chociaz sie poprawil... Choc pisalismy jednoczesnie.
Bez obrazy, ale jak już tu będzie moderator, powinien Was wszystkich powycinać. Zwłaszcza że połowa z tu się udzielających to obecni lub przyszli (dajcie pół godzinki) moderatorzy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Bladeweaver
- Mudżahedin
Protestuje razem z toba to jakas bzduuuura siedziałem wczoraj nad rulebookiem z godzine i prubowałem tłumaczyc to co jest tam napisane na wiele sposobów i nie znalazłem nic co by pozwalało na jakies taktyczne szarże a jesli ktos sprubuje mi cos takiego wyciac to mam rulebooka w twardej oprawieScimitar pisze: Ale prostestuję przeciw jawnym bzdurom jak szarże taktyczne
i nie napisze bez obrazy ... ups... juz napisałem
Nie do końca. Częściej wygląda to tak, że ida sobie dwie (czy raczej dwa... )trupy tancerzy polanką. Nagle przed nimi wyjeżdża rydwan orkowy. Na widok elfów rydwan zaciąga ręczny i zasuwa po obwodzie polany. Elfy juz sobie myślą, że chłopak spękał i zrelaksowane ida dalej, a on nagle sruuu... uderza od boku. Kosi pierwszych, nastepnie wpada w drugich.Budda pisze:i bez obrazy, ale co to sa szarze taktyczne ?
ps. idzie sobie chlop lesnym duktem, nagle z krzakow wychodzi elf i mowi "bez obrazy, ale czy moge pana strzelic z luku ?"
Gdyby nie był taki taktyczny i uderzał od przodu, to skosiłby tylko jedną trupę i pojechałby dalej w las. Ale ten był taktyczny i załatwi dwie trupy....
A tak bardziej serio- chodzi o to, że przeciwnik nie musi uderzać od frontu, tylko może sobie podkręcac szarżę wheelem, żeby następnie gonić/overrunowac przeciwnika w jakims bardziej korzystnym dla siebie kierunku.
Scimi, skoro wreszcie mam tutaj tę nieograniczona władze moderatorska, to powiem tak - bez obrazy, ale nastepne równie spamerskie posty będę wycinał. Bo od tego tu w końcu jestem. Od tego jestem tu. Podkreślam jeszcze raz - od tego jestem.Scimitar pisze:Bez obrazy, ale wytnę wszystko tutaj, nie będzie nic, nic nie będzie !! - Kononowicz
To ja chcę tak kulturalnie wpadać moją kawalerią w bok lancy bretońskiej. Też jestem taktyczny, moje chłopaki pozorują odwrót, a potem objeżdżają lancę (cóż, elfie rumaki są szybsze od ciężkich opancerzonych Bretońców) i wpadają w bok.bless pisze:Gdyby nie był taki taktyczny i uderzał od przodu, to skosiłby tylko jedną trupę i pojechałby dalej w las. Ale ten był taktyczny i załatwi dwie trupy....
A tak bardziej serio- chodzi o to, że przeciwnik nie musi uderzać od frontu, tylko może sobie podkręcac szarżę wheelem, żeby następnie gonić/overrunowac przeciwnika w jakims bardziej korzystnym dla siebie kierunku.
Bez obrazy, ale to podobnie można uzasadnić jak ten rydwan na polanie
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
bez obrazy ale chyba nie rozumiem ideii tej szarzy taktycznej. Dla mnie zawsze byla szarza do najblizszego modelu najprosciej jak się da.
Tak jest jasno i przejrzyście Ale trzeba skomplikować życie (tzn. dla szukających jeszcze bardziej perfidnych przeginek pseudopowergamerów to czysta radość).Murmandamus pisze:bez obrazy ale chyba nie rozumiem ideii tej szarzy taktycznej. Dla mnie zawsze byla szarza do najblizszego modelu najprosciej jak się da.
I bez obrazy, ale kończcie z tym bez obrazy bo się nudne i wkurzające robi to.
Bez obrazy, ale żeby nie było - nie bronie szarz taktycznych. Że są głupie, nie mozna zaprzeczyć. Ja staram sie tylko nie panikować. Ale jestem pewien, że będę na to jeszcze głośno bluzgał (nie przegapcie tego odcinka... )...Scimitar pisze: Tak jest jasno i przejrzyście Ale trzeba skomplikować życie (tzn. dla szukających jeszcze bardziej perfidnych przeginek pseudopowergamerów to czysta radość).
Scimi, podejdz do tego, jak do wielkiej litery na początku zdania. Ot piszesz, bo tak sie robi, a potem wykładasz swoje racje. Powstała nam taka malutka świecka tradycja.. dlaczego by jej nie podtrzymać? Troche pozytywnego podejścia.Scimitar pisze: I bez obrazy, ale kończcie z tym bez obrazy bo się nudne i wkurzające robi to.
Przez te szarze taktyczne bedzie niebawem niejeden problem na turniejach. Oczywiscie bez obrazy (mnie to bawi).bless pisze:Bez obrazy, ale żeby nie było - nie bronie szarz taktycznych. Że są głupie, nie mozna zaprzeczyć. Ja staram sie tylko nie panikować. Ale jestem pewien, że będę na to jeszcze głośno bluzgał (nie przegapcie tego odcinka... )...Scimitar pisze: Tak jest jasno i przejrzyście Ale trzeba skomplikować życie (tzn. dla szukających jeszcze bardziej perfidnych przeginek pseudopowergamerów to czysta radość).
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Bez obrazy , może być problem o ile lista nie uściśli tego w zaskakujący i prosty sposób.
Ale nada welfy są i będą ostrą armią.
Ale nada welfy są i będą ostrą armią.