smerfne hity II libarbian terminator skonczony [6.05.08]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Na pierwszy rzut oka myślałem ze to jakis metalowy "sznur" owiniety wokoło laski. A to piórka sa... No cóż z daleka pewnie wyglada ok...
Też byłem przekonany że to sznur ze złotych koralików owijający laskę :D Cosik ci chyba nie wyjszło z temi piórkami ;)
Uerph.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

ludzie ;] ile razy mam powtarzac ze to wlasnie tak mialo wygladac? <lol2> to metal jest ;] to wlasnie jest złoto. zloty nnm. wypolerowane blyszczace zloto mialo byc ;] dobrze sie wam wydaje z tymi sznurami ze zlotych koralikow. ehh... ludzie ;)

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

zrób zdjęcie z trochę większej odległości bo te koraliki jakos i mnie nie przekonują

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

ułoh. mazam dalej. powoli mam juz dosc neibieskiego, dosc space marinsow, dosc libarbianow, dosc nnmu i dosc tej figurki. no ale do czwartku trzeba skonczyc... ehh... no to teraz sie tak patrzy ;)

co myslicie?

P.S dzieki wszystkim za komentarze i zjebki, motywuje i daje wskazowki ;)
pozdrawiam

Obrazek
Obrazek

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Sprawnie Ci to malowanie idzie. Z obszerniejszym komenatrzem wstrzymam sie az go zobacze skonczonego na wlasne oczy :) Zapowiada sie na efektowna figurke.

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

teraz widze o co ci chodzilo z ta laska ;) coz efekt przyjemny ale czegos i tak mi brakuje (moze za duzo tam glebi i jasnosci a za malo np koloru posredniego ?? (takie male elementy nie swieca sie tak mocno) ; a i jeszcze jedno cos mi nie pasi ten FH jakis krzywy i malo tam przejsc ... to taki maly zgrzyt ktory mozna poprawic wyciagajac kolorek jeden ... ogolem czekam na dalsze etapy - i musze stwierdzic ze wyrobiles dosc rozpoznawalny styl ... pozdro

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

No jak zwykle wysoka klasa, czyste, ładne porządne, troche jaki picasso czy jakis inny... (Kiedyś też tak będę umial :P )
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

cwicz i bedziesz ;)

do konca zostaly mi tylko dlonie popoprawiac szczegoly i rozne pierdoly ;) jutro ew. po jutrze beda gotowe fotki gotowej figurki :)

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

i gdzie te fotki? ;D mam andzieje ze podstawke tez wykonczysz? :)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

jazda jazda biala gwiazda!!
(dupa, za Polonią jestem)

no. wrocilem na jeden dzien do wawy, w pon rano na zawody do bialki. pocisnalem podstawke i jakies male pierdoly. jutro moze cos wiecej ;)

pozdrawiam, co myslicie?
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2008, o 19:03 przez Siasek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

hmm... w sumie niby wszystko fajnie ale jakoś mnie nie łapie za serce... laska, szata i złoto jakoś mi nie podchodzą... ale może to wina fotek... jednak praca nadal na wysokim poziomie... wykończ, zrób porządne zdjęcia i jestem pewien, że będzie lepiej :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

poza fh na szacie wszystko mi sie zajebiscie podoba;) imo super pracka wyszla. podoba mi sie Twoje nowe podejscie do nmm wyszlo naprawde bardzo fajnie. generalnie bardzo fajna pracka

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Może podstawka trochu zbyt rozłożysta :P Ale tak to bardzo fajna praca :P Chyba twoja najlepsza jak do tej pory ;)

Awatar użytkownika
Bonczek
Chuck Norris

Post autor: Bonczek »

Pracka miodna, co by nie mówić ;) Podstawka klimatyczna, aczkolwiek faktycznie bardzo rozłożysta i może trochę przeszkadzać przy graniu, ale to już nie Twoja broszka, że tak powiem ;) Jest gites!

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

noo. po dlugim czasie (zlamana reka, wyjazdy i rejs- przepraszam) koncze termola. do konca zostaly 2 papirusy, ale robie foto teraz bo niewiem kiedy znow aparat bede mial :(

aha, jesli fotki sa zbyt jasne lub zbyt ciemne, powiedzcie bo mam laptopa od niedawna i sie gubie jeszcze troche... :oops:

pozdrawiam, co myslicie?

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapta
Kretozord

No nareszcie skonczyles :P Jest elegancki tak jak byl :) Jedynie czaszka na lasce sredniawo wyglada.
Podstawce jednak przydaloby sie wiecej kontrastu i moze jakis drobiazg przyciagajacy uwage.

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

no koleś glancko wyszedł za to podstawce brakuje jeszcze dopracowania;) czekam na następne prace!

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Bardzo ładnie =D> Najbardziej podoba mi się cieniowana szmatka.

A podstawka jest trochę blada... taka "martwa" (?) Brakuje tam faktycznie jakichś dodatków skupiających wzrok :)

Poza tym praca jest bardzo udana kolorystycznie i kompozycyjnie!
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

nooo... w koncu go skonczylem. jutro myk myk na poczte i wysylam.

przepraszam, ale dopiero teraz zauwazylem ze fotki troche nieostre ;/
zrobie lepsze dzis wieczorkiem jak wroce z silowni.

pozdrawiam. buziaczki :*

slawol, czekam na twoj komentarz :twisted:

Obrazek

Rapta
Kretozord

Czemu ty nie sluchasz jak sie do Ciebie mowi. Idz mi stad z tym odwroconym gradientem! ](*,)

ODPOWIEDZ