Też byłem przekonany że to sznur ze złotych koralików owijający laskę Cosik ci chyba nie wyjszło z temi piórkamiNa pierwszy rzut oka myślałem ze to jakis metalowy "sznur" owiniety wokoło laski. A to piórka sa... No cóż z daleka pewnie wyglada ok...
smerfne hity II libarbian terminator skonczony [6.05.08]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
ludzie ;] ile razy mam powtarzac ze to wlasnie tak mialo wygladac? <lol2> to metal jest ;] to wlasnie jest złoto. zloty nnm. wypolerowane blyszczace zloto mialo byc ;] dobrze sie wam wydaje z tymi sznurami ze zlotych koralikow. ehh... ludzie
ułoh. mazam dalej. powoli mam juz dosc neibieskiego, dosc space marinsow, dosc libarbianow, dosc nnmu i dosc tej figurki. no ale do czwartku trzeba skonczyc... ehh... no to teraz sie tak patrzy
co myslicie?
P.S dzieki wszystkim za komentarze i zjebki, motywuje i daje wskazowki
pozdrawiam
co myslicie?
P.S dzieki wszystkim za komentarze i zjebki, motywuje i daje wskazowki
pozdrawiam
teraz widze o co ci chodzilo z ta laska coz efekt przyjemny ale czegos i tak mi brakuje (moze za duzo tam glebi i jasnosci a za malo np koloru posredniego ?? (takie male elementy nie swieca sie tak mocno) ; a i jeszcze jedno cos mi nie pasi ten FH jakis krzywy i malo tam przejsc ... to taki maly zgrzyt ktory mozna poprawic wyciagajac kolorek jeden ... ogolem czekam na dalsze etapy - i musze stwierdzic ze wyrobiles dosc rozpoznawalny styl ... pozdro
No jak zwykle wysoka klasa, czyste, ładne porządne, troche jaki picasso czy jakis inny... (Kiedyś też tak będę umial )
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
cwicz i bedziesz
do konca zostaly mi tylko dlonie popoprawiac szczegoly i rozne pierdoly jutro ew. po jutrze beda gotowe fotki gotowej figurki
do konca zostaly mi tylko dlonie popoprawiac szczegoly i rozne pierdoly jutro ew. po jutrze beda gotowe fotki gotowej figurki
jazda jazda biala gwiazda!!
(dupa, za Polonią jestem)
no. wrocilem na jeden dzien do wawy, w pon rano na zawody do bialki. pocisnalem podstawke i jakies male pierdoly. jutro moze cos wiecej
pozdrawiam, co myslicie?
(dupa, za Polonią jestem)
no. wrocilem na jeden dzien do wawy, w pon rano na zawody do bialki. pocisnalem podstawke i jakies male pierdoly. jutro moze cos wiecej
pozdrawiam, co myslicie?
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2008, o 19:03 przez Siasek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Może podstawka trochu zbyt rozłożysta Ale tak to bardzo fajna praca Chyba twoja najlepsza jak do tej pory
noo. po dlugim czasie (zlamana reka, wyjazdy i rejs- przepraszam) koncze termola. do konca zostaly 2 papirusy, ale robie foto teraz bo niewiem kiedy znow aparat bede mial
aha, jesli fotki sa zbyt jasne lub zbyt ciemne, powiedzcie bo mam laptopa od niedawna i sie gubie jeszcze troche...
pozdrawiam, co myslicie?
aha, jesli fotki sa zbyt jasne lub zbyt ciemne, powiedzcie bo mam laptopa od niedawna i sie gubie jeszcze troche...
pozdrawiam, co myslicie?
no koleś glancko wyszedł za to podstawce brakuje jeszcze dopracowania;) czekam na następne prace!
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Bardzo ładnie Najbardziej podoba mi się cieniowana szmatka.
A podstawka jest trochę blada... taka "martwa" (?) Brakuje tam faktycznie jakichś dodatków skupiających wzrok
Poza tym praca jest bardzo udana kolorystycznie i kompozycyjnie!
A podstawka jest trochę blada... taka "martwa" (?) Brakuje tam faktycznie jakichś dodatków skupiających wzrok
Poza tym praca jest bardzo udana kolorystycznie i kompozycyjnie!
nooo... w koncu go skonczylem. jutro myk myk na poczte i wysylam.
przepraszam, ale dopiero teraz zauwazylem ze fotki troche nieostre ;/
zrobie lepsze dzis wieczorkiem jak wroce z silowni.
pozdrawiam. buziaczki :*
slawol, czekam na twoj komentarz
przepraszam, ale dopiero teraz zauwazylem ze fotki troche nieostre ;/
zrobie lepsze dzis wieczorkiem jak wroce z silowni.
pozdrawiam. buziaczki :*
slawol, czekam na twoj komentarz