Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kacper_
Mudżahedin

Re: GraveDigger & Kacper [up 25.03.10]

Post autor: kacper_ »

To jeszcze taki mały upik ode mnie. Jest ich 15 ale nie chcialo mi sie wiecej fotografowac i tak wszystkie sa takie same;p A gravedigger musi do mnie koniecznie wpasc zrobić jakieś lepsze fotki ;p

Obrazek

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

Ty mi nie mów co ja muszę :twisted:

:P
http://www.unlimitedcolours.com.pl/

Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Pomalowane na poziomie =D>
Skrzydełka gotowe, czy robione? Jeśli robione to proszę o jakiś przepisik :)

Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Post autor: Arathorn »

Fajne prace, widać że włożyłeś w to dużo roboty =D>

I przyłączam się do prośby Rastiego :wink:
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

Awatar użytkownika
kacper_
Mudżahedin

Post autor: kacper_ »

Ja tam nie wiem o skrzydełka trzeba pytać albo młynka dla którego to malowałem albo rafixa który to bodajże konwertował :p ja tu tylko zajmuje sie malowaniem ;p

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Post autor: Niko »

skrzydla sa od starych (4-5ed) harpi... z tym ze przedzielone i wklejone pod innym kontem niz bazowe... zreszta raczej nie sa oryginalne :P
a figurki jak i ich pomalowanie bardzo fajne :)

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Najładniejsze konwersje harpii/furii jakie widziałem. Te skrzydła są zdecydowanie najlepsze, tylko bardzo ciężko dostępne, podobnie jak demonetki. Więc 15 takich panienek wymagało sporo szukania.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Młynek
Chuck Norris

Post autor: Młynek »

No zarówno skrzydełka jak i te demonetki stare metalowe ciężko dostac ale jakoś się udało :D

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

Post autor: Ignis »

Ciekawie się prezentują trzeba przyznać, ja bym tylko urozmaiciła jakoś podstawki :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Bardzo fajne malowanie Abominacji =D>
Podoba mi się.

Niestety była robiona na 50*50 i dlatego mała wydaje się na dużej obiecuję jednak że następna którą zaprezentuje Kacper dla Cosma będzie zdecydowanie większa i bardziej atrakcyjna [ choć też robiłem ją na 50-tkę i wierzcie lub nie zmieściłem :mrgreen: 8) ]
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

harpie fajniutkie bardzo fajnie dobrane kolorki i malowanie na super poziomie aczkolwiek wg. mnie te skrzydla sa za duze bardziej pasuja skrzydelka od harpii ale to kwestia gustu :wink:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Rion
Chuck Norris

Post autor: Rion »

Malowanie bardzo fajne.

Co do modeli, to przydałoby się troszkę konwersji, bo pozy się powtarzają i taki mały atak klonów się robi...

Malowanie zajebiaszcze =D>

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

O jebaka-zabijaka! Super figs i pomalowanie!. :)

Ciesz sie, Kołata. Masz wreszcie jeden model ladniejszy od moich figurek. ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Moim zdaniem klasa =D> jak rozumiem skrzydła są zdejmowane, stąd te szczeliny? Bardzo fajny jaszczur, dobry pomysł z konwersją ze smoka, jeźdźcy też spoko, szczególnie szaman mi się podoba :) jedynie jego prawe skrzydło... albo mi się wydaje albo ma nieco inne kolorki od wewnętrznej strony i wygląda nieco gorzej niż pozostałe.

Ale ogólnie syto =D> =D> =D>
Obrazek

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

@ bless :lol2: :lol2:

B. Ładny model, super malowanko i magnesowi jeźdzcy tez dają rade ;)
Jedyne co mi sie w nim nie podoba to rogi- IMO lepiej by wyglądały od brązowego, ale to kwestia gustu.

Mam jedno pytanko - na zdjęciu od tyłu, w miejscu gdzie skrzydła są przyczepione są po bokach spore szpary - specjalnie czy to po prostu swego rodzaju niedopatrzenie?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

WoW. Na prawdę fajne zwierzątko. Kolor zielony połączony z żółtym nadaje mu takiego fajnego klimatu fantasy ;)
Skóra orka ma bardzo fajny kolor. =D> =D>

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

@Rakso_The_Slayer ta jest, skrzydła na magnesy, na początku tych szczelin nie było, dopiero po doklejeniu siodła okazało się ze trzeba trochę pokombinować żeby w ogóle się dało je doczepić i tak jakoś to w rezultacie średnio wyszło. Co do prawego skrzydła to masz racja, coś dziwnego dzieje się na tych fotach, ale jak przyjrzałem się modelowi w realu to raczej nie widzę tam takiej anomalii... magia telewizji :P

@Jagal no niestety niedopatrzenie właśnie

UP

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Rakso_The_Slayer pisze: Bardzo fajny jaszczur, dobry pomysł z konwersją ze smoka,
To nie konwersja, ale oryginalny 5-edycyjny Wyvern. Ech, ta mlodziez... :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

bless pisze:
Rakso_The_Slayer pisze: Bardzo fajny jaszczur, dobry pomysł z konwersją ze smoka,
To nie konwersja, ale oryginalny 5-edycyjny Wyvern. Ech, ta mlodziez... :mrgreen:
:oops: cielsko mi jakoś wyglądało na starego smoka i stąd pomyłka. Ale cóż... ja tam się znam na krasnoludach a nie na zielonych ;)
GraveDigger pisze:@Rakso_The_Slayer ta jest, skrzydła na magnesy, na początku tych szczelin nie było, dopiero po doklejeniu siodła okazało się ze trzeba trochę pokombinować żeby w ogóle się dało je doczepić i tak jakoś to w rezultacie średnio wyszło. Co do prawego skrzydła to masz racja, coś dziwnego dzieje się na tych fotach, ale jak przyjrzałem się modelowi w realu to raczej nie widzę tam takiej anomalii... magia telewizji :P
Skoro tak to nie mam zastrzeżeń :)
Obrazek

ODPOWIEDZ