Moderator: Zaklinacz Kostek
Raz m się zawiesił komp. 200+ tur. Po restarcie wszystko było zapisane autosave'em, więc nic nie straciłem.Cylindryk pisze:A jak tam z bugami, odwiecznymi wrogami Total Warów?
Tutaj masz na ten temat tekst : https://www.reddit.com/r/totalwar/comme ... he_squigs/-Qc- pisze:Podobno nie ma squigow i squig hopperow - prawda to!?
Twórcy gry pisali o tym wiele razy obszerne artykuły. Musieli tak postąpić, bo chcieli być jak najbardziej wierni historii świata. Tłumaczone jest to tym, że na przykład orki, które okupowałby stolice ludzi, w której to nikt by się tych orków nie słuchał i nie chciał żyć pod ich buciorem, po prostu nie ma sensu. Były jakieś tam małe ustępstwa w całej historii starego świata, ale to wyjątki, a tak to zawsze albo "wyrzynanko" albo totalne łupienie i do siebie.znaczy sie nie jestem pewien, ale sa mody, ktore sa wspierane przez wydawce, ktore pozwalaja na zasiedlanie kazdej prowincjiniezaleznie skąd pochodzisz
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.