Maciek
Moderator: Barbarossa
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
+1swieta_barbara pisze:A ja im wiecej gram, tym bardziej mi sie podoba. 7ma byla z dupy.
szkoda tylko że tego skila to wykastrowali tak o 50%...Andrzej pisze: Warhammer nadal jest grą, gdzie liczy się skill. Nadal można odginać szarże, szarża na bok daje duże bonusy, a jak się źle wystawisz, to mocno Ci to zaszkodzi.
pod tym względem bezkonkurencyjny jest chińczykLidder pisze: 8. jest mniej konfliktowa pod względem zasad, duży plus.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Bzdura.Żaba pisze:szkoda tylko że tego skila to wykastrowali tak o 50%...Andrzej pisze: Warhammer nadal jest grą, gdzie liczy się skill. Nadal można odginać szarże, szarża na bok daje duże bonusy, a jak się źle wystawisz, to mocno Ci to zaszkodzi.coś jak początek w 3 ed WH40k
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.