No ja, jask sasza.. zagrałem na dual blade jedna bitwe z JJ (20:0 dla mnie ) ... no i nie dałem rade.. musze isc spac bo od piatku to nie wiem moze z 6-7 godzin spalem.Sasza pisze:@Jankiel, najwiecej punktów ogólnie zdobył Asger, chyba ze chodzi Ci o team polski.
wrocilem z Dual Blade na ktorym gra 16 ludzi w tym obcokrajowcy... niestety niedaje rady juz wytrzymac kolejnego dnia bez spania odprawianie o 5 rano busów i ogólne ogarinanie wykańcza
Oka teraz chcialbym podziekowac:
- wszystkim, ktorzy bybyli grac na Masakratora.. moze za rok zrobimy go Masterem???
- oczywiscie naszej repreentacji, w szczegolnosci za mila popijawe w salce fizycznej 2
- Wafiemu, ktory jak zwykle poratowal mnie grafiką na dyplomy
- dla JJ za pomoc, wsparcie i odpedzanie ludzi ktory przeszkadzali mi w wpsywaniu wynikow, wielki dzieki za załatwienie sprawy z Francuzami i pomoc w załpaniu pana kieszonkowca.
- Dla calej ekipy prowadzacych wh40
- Dla wszystkich Rogatych Szczurów za pomoc Szczególnie Rafałowi "Sasza" (lub "Pan w Czapeczce") no i oczywiscie największe gratki dla Buszmana, ze podołał załatwić sam tak duzo rzeczy. Mam nadzieje ze za rok te ETC bedzie w GWlkp, wtedy z podwójną siłą zrobimy jeszcze lepsza impreze