muchozol pisze:Jedno małe zdanie, a może takim papudrakom jak Ja ułatwić granie. Ale spoko, jak widzę Twój turniej, Twoje zasady.
Wygrales
Wez przestan, bo cale kuj-pom od tetrykow i marud zacznie wyzywac. Juz wystarczy, ze my jestesmy naznaczni

muchozol pisze:Jedno małe zdanie, a może takim papudrakom jak Ja ułatwić granie. Ale spoko, jak widzę Twój turniej, Twoje zasady.
Wygrales
Kalesoner pisze:bardzo pięknieMłody pisze:Mały wycinek z mojej rozpy :Pozdro dla kumatych, życze miłego edytowaniaChaos Sorcerer of Tzeentch on Disc of Tzeentch, Mark of Tzeentch, Lvl 2, Tzeentch
Gracze przy edytowaniu zgłoszeń nie mają obowiązku podawać w rozpisce przedmiotów i zdolności dostępnych w podstawowej wersji oddziałów czy bohaterów, np. łuku przy Glade Lordzie, zasady Vampire przy Vampire Lordzie, zasady fear przy Pink Horrorach czy skirmish przy Shadach.
bo i tak innych marków mieć nie może.Chaos Sorcerer of Tzeentch on Disc of Tzeentch
Brzmi jak standardowy master.katerek pisze:no to Cię zjedzą na forum później że stalowałeś :PP
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Jakbyś śledził temat to już na pierwszej jego stronie pojawiły się wątpliwości co do tego formatu rozpisek.Kacpi 1998 pisze:najlepsze jest to, że nikt nic wcześniej do rozpisek nie miał teraz połowa osób
Ależ są. Wszystko widać od razu, nie trzeba szukać w tonie jakiegoś głupiego podpisu (np. jak działa bsb) czy dany koleś ma lancę czy dwuraka czy nic. Tutaj wszystko jest czytelnie wymienione jedno po drugim.katerek pisze: Jako sam format do zgłoszenia to nie ma to znaczenia ale w grze takie rozpiski wcale nie są uproszczeniem.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Pojedyncze? Lepiej przejrzyj temat dokładniej... od początku.Kacpi 1998 pisze:pojedyńcze zażalenia są na wszystko
Hmmmm... gdzie tu ktoś napisał, że dostał maskę przez rozpiskę...?Kacpi 1998 pisze:oczywiście trzeba na coś zwalić maskę : na proxy, na kości, na rozpy i co dalej ?
dokladnie tak. Od razu na 2 stronach widac kto co ma i jak te armie wygladaja. Nie trzeba sie przebijac przez 10 stron, zeby wyluskac tylko te rzeczy.Kołata pisze:Wg mnie ten format rozp jest o niebo czytelniejszy niż z ab. Szybko i wygodnie sie czyta i ogarnia. Zaplusuje to trochę szybszym parowaniem niż przy przebijaniu sie przez stertę makulatury i szukaniu zaginionych stron a potem układaniu ich we właściwej kolejności.
bedzie promowac przygotowanych.muchozol pisze:Jak znasz armie, zdolności, przedmioty, pewnie. Ale nie wszyscy tak mają, i dla tych to będzie czarna magia. I teraz pytanie czy promując tych bardziej ogranych graczy udupiać tych słabszych. Tak to ma działać??Kołata pisze:Wg mnie ten format rozp jest o niebo czytelniejszy niż z ab. Szybko i wygodnie sie czyta i ogarnia. Zaplusuje to trochę szybszym parowaniem niż przy przebijaniu sie przez stertę makulatury i szukaniu zaginionych stron a potem układaniu ich we właściwej kolejności.
wlasnie chyba powinno byc:Młody pisze:Mały wycinek z mojej rozpy :Pozdro dla kumatych, życze miłego edytowaniaChaos Sorcerer of Tzeentch on Disc of Tzeentch, Mark of Tzeentch, Lvl 2, Tzeentch