Slot Rar co obok czołgu
Moderator: #helion#
Jak dla mnie do czołgu dla armii naporowej to tylko Flagasi.
Jestem raczej tradycjonalistą i nie lubię wychodzić poza klimat jednej nacji.
No może wyjątkiem byli by kamraci z Kisleva.
Jestem raczej tradycjonalistą i nie lubię wychodzić poza klimat jednej nacji.
No może wyjątkiem byli by kamraci z Kisleva.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Leadbelcherzy niby ciekawi, ale tak naprawdę nie mają takiego przyłożenia jakiego można by oczekiwać od rare. Z BP rzeczywiście ogry stają się jeszcze ciekawszym dodatkiem. Zwłaszcza, że z doświadczenia wiem, że nic tak teraz zwykłej piechoty nie kosi jak Bulle
Problem z tym, że prawie nigdzie nie ma tej zwykłej piechoty u wroga:)
Powtarzam się, ale drugi rare to zdecydowanie Gigant

Powtarzam się, ale drugi rare to zdecydowanie Gigant

To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
gram ogrami
i musze wam powiedzieć, że leadzi są fajuśni
w dodatku mają impacty jak szarżują, to jeszcze ich strzaly są z siłą 4 i -1do AS. Tak samo w CC siła 4 i -1AS. godna uwagi jednostka
wiem, że takie dziwne ale jak grałem przeciwko imperium, przeciwnik we mnie strzelal pistolierami 2x w leadow i zadal chyba 1 czy 2 rany a ja w niego raz i zciągnąłem calutki klocuszek 

heh, nie porównuj lekkiej kawalerii za 95-114 pts. do ciężkiej (średniej?) artylerii samobieżnej, nie ta klasa, nie takie zadania...
ja zostaję przy wyrzutni, ostatnio coraz intensywniej nią gram z coraz lepszym efektem; po prostu należy się nią nauczyć posługiwać a oprócz tego mieć cele na polu bitwy dla niej (z tym czasem problem jest); jeśli dobrze ustawiona jest to potrafi namieszać a dodatkowo ta mina przeciwnika
najbardziej boli krasnale, jak trafisz w kloc albo dobrze wymierzysz po załodze maszyny, to kaplica dla tamtych
ja zostaję przy wyrzutni, ostatnio coraz intensywniej nią gram z coraz lepszym efektem; po prostu należy się nią nauczyć posługiwać a oprócz tego mieć cele na polu bitwy dla niej (z tym czasem problem jest); jeśli dobrze ustawiona jest to potrafi namieszać a dodatkowo ta mina przeciwnika

najbardziej boli krasnale, jak trafisz w kloc albo dobrze wymierzysz po załodze maszyny, to kaplica dla tamtych

helion pisze:heh, nie porównuj lekkiej kawalerii za 95-114 pts. do ciężkiej (średniej?) artylerii samobieżnej, nie ta klasa, nie takie zadania...

squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
zrobiłeś jednak w mojej opinii złe porównanie (no flame), ponieważ Leadblecherów jeżeli już to należało by porównać do Outriderów, podobna rola...Sa!nt pisze:helion na poprzedniej stronie zrobiłem porównanie i naprawdę trzeba do nich porównywać do Pistolliersów i co ciekawie statystycznie lepiej wypadają Pistolliersi niż ogry