"O tajnych pracach LS nad CS"

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KOOBA.84
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: KOOBA.84 »

BOGINS pisze:człowiek już grał nimi w SoC
Co fakt to fakt. Demoniczna ExArmia BOGINSA nie pojechała daleko i stacjonuje teraz w Ostrowie Wlkp :)
bo tak. :lol:

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

BOGINS pisze:jednostek ze speciałów których nie chcę brać bo są mega plewne, albo w dopakowywaniu piechoty....
Faktycznie, konne demonetki sa ultra plewne, podobnie jak nurglingi... nie sciemniaj bogins - w życiu nimi nie zagrałes i nawet nie wiesz jak będa sie sprawdzac w praniu.

A dopakowywanie piechoty - da sie obejśc bez tego; poza tym - bo to masz jedyną armie która tak robi?
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

Kal_Torak
Masakrator

Post autor: Kal_Torak »

W demonach nie ma plewnych jednostek. Raczej nie moga byc z prostego wzgledu - cos co ma unbreakabla, sieje strach, ma warda, magiczne ataki i dodatkowo kilka wlasnych zasad - poprostu nie mozna nazwac plewa. Te plewne jednostki sa marzeniem innych armii...

Ja jestem ciekaw czy CS LS postawi na wyznania i marki w nowych chaosie i demonach, tzn. ze beda dodatkowe restrykcje w laczeniu jednostek roznych wyznan - a nie jak teraz gdzie tego juz nie ma :). Jak wiadomo pozwolono laczyc wyznania aby jeszcze bardziej uproscic gre, tyle ze sa inne rzeczy ktore warto by uproscic - tzn. takie ktore tego aktualnie potrzebuja :)

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Panowie odświeżam temat.
Jak tam wam idzie. Kiedy można spodziewać się wyników prac Tajnego Stowarzyszenia Ceesowego

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

No i co tam się stało z tą tajną grupą robiącą LS CS? Mija już blisko 2 tygodnie od faktu, że zostały 3 kodeksy do "poprawienia".
Czyżby poysł umarł śmiercia naturalną i teraz każdy tworzy swoje CS by uwalić demony?:P i wampiry rzecz jasna? :D

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

dyskusje nadal trwaja ;] juz prawie jest wszystko ukonczone...

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Robicie playtesty? ;]

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Już skończyliśmy - spodziewajcie się dziś wieczorem/jutro rano.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Jestem ciekaw co wymyśliliście ;d

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

No to świetnie z niecierpliwoscią czekam :) Pewnie nie tylko ja :lol2:
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Słyszałem że pod pakowano ogry i bestie! Kupujcie te armie!@ Szał pał. Ja już zamawiam 48 gorów.

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

a ja się stanowczo domagam w krasiach następujących zmian które wpłynął pozytywnie na grywalność tej armii:

-rangerom forestera oddać (!!!)
-ro challange jak syrena
-ro luck działa na kowadło
-wariorzy - sztandary magiczne do 25 pkt
- runelord ld 10
+ewentualnie
-slayerzy ward na 5+
- 1 doomseaker na każdy klocek slayerów

zmiany motywuje tym że karsie to plew straszny co nigdy nie wygrały jeszcze dużego turnieja, regularnie zbierają wklepy od każdego byle plewiaka, ich widok wywołuje uśmiech u każdego przeciwnika ze względu na niski poziom trudności nadchodzącej bitwy co wpływa na psychikę graczy krasnoludzkich powodując załamania nerwowe, nerwobóle i ogólną frustracje.

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

Slayerzy ward? to ja chcę na wiedźmach też :D błogosławieństwo Khaina :P

Co do prac LS, jestem ciekawe czy po tym co zobaczę dostanę zawału, no i jak wypadną DE.
Obrazek

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Już dzisiaj będziemy więc wieszać psy, koty inne żyjątka.
Jankielu a co przewidujecie z wprowadzeniem go do regulaminu ligi na rok 2009/2010. Czy też po zrobieniu tych pary turniejów czekacie do maja by poruszyć tą kwestię na LL?

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

LS nie może wprowadzić nic do regulaminu ligi sama sobie

a nie dostanie CSik poparcia jeśli Krasie nie dostaną upgrada :evil: buahaha

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Jeśli wszystkie armie zostaną w ten czy inny sposób pocięte, to sądzę że krasiom się nie należy jakieś sztuczne dopakowywanie.
I tak sądzę że również krasie stracą możliwość brania "tylu" maszyn. Bym się nie zdziwił jakby klopy lub organy zostały ograniczone.
Próbować przepchnąć moga - zauważ Suple że juz ostatnio się zastanawiali nad zlikwidowaniem LL - bo niby po co wy istniejecie

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Nie wiem jak inni na LL, ale ja to istnieję po to, żeby mamusi nie było smutno.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

BOGINS pisze:Jeśli wszystkie armie zostaną w ten czy inny sposób pocięte, to sądzę że krasiom się nie należy jakieś sztuczne dopakowywanie.
I tak sądzę że również krasie stracą możliwość brania "tylu" maszyn. Bym się nie zdziwił jakby klopy lub organy zostały ograniczone.
Bogu dzieki, nie decydujesz o tym...

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Post autor: Lukaszxx »

Jeśli wszystkie armie zostaną w ten czy inny sposób pocięte, to sądzę że krasiom się nie należy jakieś sztuczne dopakowywanie.
Próbować przepchnąć moga - zauważ Suple że juz ostatnio się zastanawiali nad zlikwidowaniem LL - bo niby po co wy istniejecie
z ciebie to jest chyba jakiś frustrat, który nawet demonami nie umie wycisnąć jakiegoś dobrego wyniku.
Krasie są słabe, demony są mocne - to że akurat tobie ta zależność nie wpływa na wyniki z bitew nie oznacza że musisz kolejny temat zalewać spamem.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Lukaszxx pisze: Krasie są słabe, demony są mocne - to że akurat tobie ta zależność nie wpływa na wyniki z bitew nie oznacza że musisz kolejny temat zalewać spamem.
Krasie nie sa slabe, Krasie sa niezwykle nudne monotematyczne i mega schematyczne... ale napewno nie cienkie, problem tkwi w tym ze malo kto umie tym grac na poziomie ;)

pzdr

ODPOWIEDZ