cwartki, sztandary, generalowie po 100
Jak to nie chcą? Mi się mieści 2 siepaczy, caddy,2 regony knechtów, hellenka, 2 fasty na niezłym geście i 5 piątek psówataman pisze:chcialem napisac, ze glupi ten format, ze WoCe nie chca mi sie nijak sensownie zmiescic w tej punktacji i ze jak mnie nie nawiedzi blyskotliwa idea, to bede demonami (ktore idealnie sie w punktacje mieszcza). Tyle malkontenctwa
mysle ze rozsądniej by bylo jakby sztandary i generał bylo po 75 pkt. na te punkty wydaje sie lepiej.Gobo pisze:tak, co 150
cwartki, sztandary, generalowie po 100
Twoja wizja rozpiski mnie nie przekonuje, ale pomogła mi wyklarowac moja wlasnatomekjar pisze: Jak to nie chcą? Mi się mieści 2 siepaczy, caddy,2 regony knechtów, hellenka, 2 fasty na niezłym geście i 5 piątek psówArmia jak się patrzy. Prawda jest taka, że właśnie elegancko się mieści wszystko. No, chyba, że ktoś nie może grać bez demonicznych koleżków z AS 0+, wtedy rzeczywiście WoCh się nie mieści
Polecam się na przyszłośćataman pisze:Twoja wizja rozpiski mnie nie przekonuje, ale pomogła mi wyklarowac moja wlasnatomekjar pisze: Jak to nie chcą? Mi się mieści 2 siepaczy, caddy,2 regony knechtów, hellenka, 2 fasty na niezłym geście i 5 piątek psówArmia jak się patrzy. Prawda jest taka, że właśnie elegancko się mieści wszystko. No, chyba, że ktoś nie może grać bez demonicznych koleżków z AS 0+, wtedy rzeczywiście WoCh się nie mieści
thx
PMka poszla.tomekjar pisze: I z ciekawości: jest możliwość przekonania się co to za wizja się u Ciebie wyklarowała, czy dopiero w Płocku się okaże? Jak coś to czekam z niecierpliwością na PMkę
Nie bidze mial zaprawy i nie jedzie .Wilqu pisze: Bardzo wstępnie możesz dopisać Dzume VC Kutno jak bidze mial dzień wczesnej zaprawę z pól litra na bańkę to pojedzie....Bo po trzeźwemu nie gra;p