MASTERMIND - Challenger w Gdańsku, 21-22 kwietnia

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kowal
Mudżahedin

Post autor: Kowal »

Mapka i dojazd dodana na pierwszej stronie :) Dimmu, coacha chyba sie skoluje, zobacze co sie da zrobic ;)

Dimmu
Chuck Norris

Post autor: Dimmu »

Kowal juz mam ... okazało sie ze jeden z bydgoskich graczy ma karete:D

Awatar użytkownika
Jaro
Chuck Norris

Post autor: Jaro »

Prawdopodobnie mnie nie będzie, przenieście mnie na jakąś rezerwę, jeśli coś się zmieni to dam znać.

Awatar użytkownika
bigees
Mudżahedin

Post autor: bigees »

mnie nie bedzie :?
z ewentualnymi pretensjami :arrow: do pana Z. Ziobro...
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

To co lokal bedzie ?? ;) ( zwisa mi to i tak jade sie dobrze bawic , spotkac moich zajebistych ziomkow ;)

P.S. Biges - co sady 24h wdaly Ci sie w skore ?? Za duzo sie hulganilo co :D:D:D :wink:

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Jeszcze Draconis dostawi swoją ekipę :) Więc będzie challanger.

Awatar użytkownika
Kowal
Mudżahedin

No na razie jest 45 graczy, z czego wypada raczej Jaro i Green Knight (jedzie chyba do Lublina, o ile sie nie myle). Czyli 43 graczy, ktos dojdzie pewnie, ktos sie wykruszy, ale challenger sie chyba uzbiera ;). Mam nadzieje :P

W dopiski sie bawić nie będe, bardziej postaram sie o jak najwiecej rezerwowych armii :D

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Post autor: Drwal »

ja mam prosbę o pożyczenie 24 Grave guardów. Jakby ktoś miał to byłbym wdzięczny. Dimmu może ty masz :wink: ?. I jak tam szymon skombinujesz tych 10?

Awatar użytkownika
bigees
Mudżahedin

Post autor: bigees »

Ziemko pisze: P.S. Biges - co sady 24h wdaly Ci sie w skore ?? Za duzo sie hulganilo co :D:D:D :wink:
nie do konca sady 24h, raczej 30 czerwca, czyli termin egzaminu na aplikacje i mega monster mamma ogrom kucia... :?
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".

Awatar użytkownika
Jaro
Chuck Norris

Post autor: Jaro »

Ja jutro dam znać czy będę, od razu mam pytanie czy ma ktoś pożyczyć 2 kroxy i 1 salkę?? Byłbym bardzo wdzięczny za szybką odpowiedź.

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

Futurex Browar Team prawdopodobnie, z przyczyn różnych, nie zagra... :(

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

ja duza szansa ze nie bede w stanie jednak dojechac w sobote, wszystko zalezy od ulozenia spraw kolezanko urodzinowo - naukowych...

jak przyjade to wezme armie, w razie czego...

a jak nie to nikt plakal nie bedzie :) malowanie oceni ktos mniej kontrowersyjny przynajmniej :P moze Kowal z Kasią np ;)

pzdr !!

Awatar użytkownika
Mapet
Falubaz

Post autor: Mapet »

Jaro pisze:Ja jutro dam znać czy będę, od razu mam pytanie czy ma ktoś pożyczyć 2 kroxy i 1 salkę?? Byłbym bardzo wdzięczny za szybką odpowiedź.
dwa kroxy tak, a salamandre jeszcze nie wiem bo jak zdąrze pomalować nową to ci porzycze starą

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Ładne salki i kroxy do pozyczenia w podanych tu ilościach -przywiozę
zawsze biorę trochę więcej figsów ze sobą
pozdro

Dimmu
Chuck Norris

Post autor: Dimmu »

Drwal pisze:ja mam prosbę o pożyczenie 24 Grave guardów. Jakby ktoś miał to byłbym wdzięczny. Dimmu może ty masz :wink: ?. I jak tam szymon skombinujesz tych 10?
Oki nie ma sprawy ... tylko przypomnij mi jeszcze w czwartek ... zebym nie zapomniał:D

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Dimmu pisze:
Drwal pisze:ja mam prosbę o pożyczenie 24 Grave guardów. Jakby ktoś miał to byłbym wdzięczny. Dimmu może ty masz :wink: ?. I jak tam szymon skombinujesz tych 10?
Oki nie ma sprawy ... tylko przypomnij mi jeszcze w czwartek ... zebym nie zapomniał:D
dobra dzięki wielkie.

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Przepraszam za drugi post.

Informuje szanownego Pana Waldka Kozłowskiego o oddanie mi kwoty w wysokości 15zł za pożyczenie ode mnie na jednym z ostatnich turniejów na pizze. 8)

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

Proszę o wykreślenie z listy: Mati Wanta, Bartek Tetzlaff i Łukasz Frankiewicz. nie zagram, każdy z przyczyn niezależnych od siebie...

sorki...

Awatar użytkownika
Kowal
Mudżahedin

Wypisałem was Pająk.

Przypominam wszystkim o rozpiskach do jutra do północy ;)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Kowal pisze:Wypisałem was Pająk.

Przypominam wszystkim o rozpiskach do jutra do północy ;)
spoko - ostatnie testy jutro :)

ODPOWIEDZ