vox populi, vox dei

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Dramatyzujesz, normalne wybory. Nie kojarzę żadnych krzywych akcji, poza kilkoma głupimi tekstami ludzi, którzy i tak by głupio pisali nawet bez głosowań.Wciąż uważam, że ten sposób wybierania masterów, a już DMP w szczególności, jest szkodliwy, bo prowadzi do kłótni i podziałów, wprowadzając równocześnie cholernie toksyczną atmosferę.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jankiel pisze:Dramatyzujesz, normalne wybory. Nie kojarzę żadnych krzywych akcji, poza kilkoma głupimi tekstami ludzi, którzy i tak by głupio pisali nawet bez głosowań.Wciąż uważam, że ten sposób wybierania masterów, a już DMP w szczególności, jest szkodliwy, bo prowadzi do kłótni i podziałów, wprowadzając równocześnie cholernie toksyczną atmosferę.
Mam zablokować wysyłanie PMek? Autorzy takich tekstów tylko sobie wystawiają świadectwo.Wy na mnie tak, to my na Was tak? Hipokryzja i tyle, bo każdy wie, jak tu jest. To, że na public nie lecą joby nie znaczy, że tak samo grzecznie jest na priwach. Get real.
Może nawet na chuju stanąć.Jasne Kuba - dramatyzuję - wiadomość w 10 minut po zakończonym głosowaniu, że teraz ktoś stanie na głowie, żeby Śląsk nie poparł Areny,
Z mojej - żadnegonie ma z Waszej strony ciśnienia na Kraków?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
To się przeniosą na maileJankiel pisze: Mam zablokować wysyłanie PMek? Autorzy takich tekstów tylko sobie wystawiają świadectwo.
Language young manMoże nawet na chuju stanąć.
To akurat wiem, ale i Ty wiesz, że ja nie o to pytałem cwaniakuZ mojej - żadnego
Na to bym nie liczyłKanadian pisze:ksch - Niektórzy muszą dorosnąć i tyle. Żle znoszą porażki, lub nie potrafią emocji w ryzach trzymać, zobaczymy czy sie zreflektują.
ksch pisze:To akurat wiem, ale i Ty wiesz, że ja nie o to pytałem cwaniakuJankiel pisze:Z mojej - żadnego
Pisz konkretnie, a nie my/wy.ksch pisze:Napisz mi szczerze: nie ma z Waszej strony ciśnienia na Kraków? I w ogóle nie ma na tym forum jazd - Wy na mnie tak, to my na Was tak?