Temat filmowy

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Re: Temat filmowy

Post autor: Zeppelin »

quas pisze: Las Vegas Parano, kolejny ciekawy filmik.
Potęga Percepcja Powaga!

Taki wyrywnik ,aby zachęcić do zobacznia :D
http://www.youtube.com/watch?v=JbTHvJa2Yk8
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

Post autor: Fojtu »

quas pisze: wczoraj po raz kolejny Las Vegas Parano, kolejny ciekawy filmik.
dla mnie ten film to kompletna porazka. sam nie wiem czemu, ale po prostu brak ladu i skladu w tym filmie mnie odrzucil po pol godziny, za drugim razem z trudem obejrzalem do konca. Motyw bycia na haju po prostu mi sie znudzil po scenie z lizakami w kasynie

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

swieta_barbara pisze:Bylem wczoraj na maczecie (zajebista promocja kinder bueno, 4 bilety normalne do kina za 40zl) i musze oddac Ci Janek sprawiedliwosc. Film byl slaby. Rezyser tak na sile staral sie wysmiac slabe filmy, ze zrobil naprawde slaby film. Dialogi zal, Jessica Alba zal, fabula zal, muzyka zal, niby bylo pare fajnych akcji, ale nie przebily sie on przez sciane zalu i marnego humoru.
Basiu, zróbmy tak: udam że nie było tego posta, w końcu już następna strona tematu nam wyrosła, i między nami pozostanie po staremu. ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

w tematyce najbardziej lubie szkockie srodowisko z mlodziutkim Ewanem McGregorem 8)
heroinowy czopek vs. idealny kibelek to prawdziwe mistrzostwo.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

quas pisze:w tematyce najbardziej lubie szkockie srodowisko z mlodziutkim Ewanem McGregorem 8)
heroinowy czopek vs. idealny kibelek to prawdziwe mistrzostwo.
moj absolutny best movie ever

co do Maczety widzialem film juz dosc dawno xD dlatego nic nie pisalem i w 100% zgadam się z Kacprem

Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

bylem wczoraj na maczecie i musze powiedziec ze jak dla mnie to film roku 2010! zwijalem sie ze smiechu w fotelu przy niektorych scenach (szczegolnie przy tekscie "prawdziwy dzentelmen"). film cud miod i orzeszki, no moze poza scena koncowa. polecam

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Dla mnie najlepsza scena byla w szpitalu, a takze tekst "Machete dont text". Ale to nie zmienilo faktu, ze film byl mialki.

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

dla mnie maczeta był idealnie tym czego się spodziewałem, zero patosu, film z przymrużeniem oka. mam ważenie że rodriguez zrobił go bo mógł go zrobić.

ulubiona scena to jak booth, ten pozbawiony skrupułów biznesmen, pyta maczete czy kiedykolwiek zabił człowieka

Awatar użytkownika
Shaga
Chuck Norris

Post autor: Shaga »

Jakie filmy polecacie klimatem zbliżone do Warhammera?
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

13 wojownik!

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

conan barbarian
soundtrack tyra czachy
Obrazek

Awatar użytkownika
Azz
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Azz »

Ostatnio obejrzalem Valhalla Rising -specyficzny, dosc ciezki, choc momentami sie dluzy to jak dla mnie jak najbardziej na plus (cos dla fanow wikingow).

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Obejrzałem przed chwilą Human Centipede (no może obejrzałem to za dużo powiedziane ;) ). Powiem tylko 'O jajebie, skąd ludzie biorą takie pomysły?'
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

ja wymieklem po trailerze.

i tak mistrzem jest to co powiedzial na temat tego filmu Myther, cytuje: To był piękny film!

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Czy to jest ten film, który nam Myter opowiadał w Wejherowie? :mrgreen:
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

tak, to ten

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że filmy po prostu schodzą na psy...
Dość powiedzieć, że ostatnimi filmami, które mi się podobały, były - w swoich gatunkach-
: "Prestiż", "Mroczny rycerz", "Sin City". Zaś filmem, który autentycznie mną wstrząsnął - "Ładunek200". Kiedy to było... Od tych czasów - wyłącznie rozczarowania... :cry: Nie wiem, może coś ze mną jest nie tak... Ciekawe, czy ktoś ma podobne odczucia :?:
Pozdrawiam.

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

gl dlatego ze w multipleksach jest wyswietlany POPfilmowy.
malych kin-jak na lekarstwo.
a dobre filmy sa produkowane gl przez telewizje.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Tomash pisze:
swieta_barbara pisze:Bylem wczoraj na maczecie (zajebista promocja kinder bueno, 4 bilety normalne do kina za 40zl) i musze oddac Ci Janek sprawiedliwosc. Film byl slaby. Rezyser tak na sile staral sie wysmiac slabe filmy, ze zrobil naprawde slaby film. Dialogi zal, Jessica Alba zal, fabula zal, muzyka zal, niby bylo pare fajnych akcji, ale nie przebily sie on przez sciane zalu i marnego humoru.
Basiu, zróbmy tak: udam że nie było tego posta, w końcu już następna strona tematu nam wyrosła, i między nami pozostanie po staremu. ;)
za to Danny Trejo musiał wypaść dobrze - taką mordą nie można inaczej :mrgreen:
Obejrzałem przed chwilą Human Centipede
przez samo opowiadanie Mytra nie mogłam nic zjeść :/
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Holan
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Holan »

Witam.
Jako że filmy które ostatnio oglądałem to w większości gówno, to tym chętniej podzielę się wrażeniami na temat Wyspy Tajemnic z Leo Di Caprio. Nie wiem, czy coś tu już o tym filmie było, natomiast muszę powiedzieć, że zrobił na mnie piorunujące wrażenie. W końcu kawałek wyśmienitego kina które mnie wciągneło, a kiedy leciały napisy siedziałem jak porażony. Gorąco polecam.

Pozdrawiam
Holan

ODPOWIEDZ