Nie no koń by się uśmiał Tomashu!Tomash pisze:Znaczy co, homo powstają w laboratoriach zajmujących się eksperymentami genetycznymi?
A może homoseksualności nie obserwuje się u żadnych (prócz człowieka) zwierząt?
To o Tobie źle świadczy.Widzisz, Pingusie, z moim systemem wartości sprzeczne i obrzydliwe dla mnie oraz niemiłe w oglądaniu są Twoje posty na tematy społeczno-polityczne.
Wozisz się tak bo jest mało prawicowych adminów.Pomimo całej tej sprzeczności, obrzydlistwa i nieprzyjemności nie odbieram Ci jednak prawa do ich wyrażania - bo są Twoje, a to wolny kraj. Ale jeśli bardzo źle się czujesz w tak tolerancyjnym jak forum BP środowisku, to powiedz
Jea! Czekałem na pojazd o tym, że słucham radia maryja!Dla mnie problemem nie jest jeśli ktoś uprawia poglądy prawicowe (w odmianie brunatno - radiomaryjnej) w domu.
Jest pewna różnica między głoszeniem poglądów, a wprawianiem ich w życie. Widzisz różnicę między mówieniem o konieczności przywrócenia niewolnictwa, a posiadaniem niewolnika? itd.Jego dom jego sprawa, ale niech nie wymaga, że inni uznają, że może to robić wszędzie indziej i rozmawiać o tym na prawo i lewo (np. na forum Border Princes).
Chcesz żebym został męczennikiem?Mam jeszcze ochotę Ci założyć pedagogicznego bana, żebyś mniej więcej poczuł się na BP jak geje w polskim społeczeństwie - ale nie zrobię tego ze względu na a) naszą długą znajomość oraz b) wiarę w Twoją inteligencję - że załapiesz analogię
b) analogię załapałem, ale moja opinię o niej zostawię dla siebie ze względu na punkt a)
I na koniec: wiesz oczywiście czemu diabeł w 3ciej części dziadów pojawia się po lewej stronie?