Co tam słuchacie obecnie? czy też ogólnie?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Podążaj śladami Izo, będzie miał kto zamknąć drzwiKosa pisze:Riverside jest bardzo fajny i też ich lubie
Mein Gott. Kobieto, podajesz linka do filmiku z muzyką Radiohead w tle i dodajesz "nie chodzi mi o muzę"? No jakże to tak...Gilda pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=QjcHhjt6bYo
Nie chodzi mi o muze...ale popatrzcie Applause
PS.
Czytajcie przed zachwytemA time lapse digital painting, in Photoshop. The real time of drawing was 4 hours.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
rozumiem, ze w 4 h to juz cos takiego machniesz?Tomash pisze:PS.Czytajcie przed zachwytemA time lapse digital painting, in Photoshop. The real time of drawing was 4 hours.
P.S. a Radiohead to muzyka, przy ktorej ludzie sie wieszaja
"I fart in your general direction"
Tomash pisze:Podążaj śladami Izo, będzie miał kto zamknąć drzwiKosa pisze:Riverside jest bardzo fajny i też ich lubie
[
poniekąd to specjalnie napisałem
ale kurcze na powaznie, są bardzo dobrzi, byłem na ich jednym koncercie ale tez nie bawiłęm się ale stąłem jak zaczarowny i się wkręcałem, cóz moze za duzo dymu
Zgadzam się w 100%Gilda pisze:Bo chciałam pokazać to ze względu na klip.To,że muzyka rewelacyjna to rzecz oczywista
A Ty, Szaman, idź posłuchać Radiohead
Tomashu chcesz żeby się Szaman powiesił ?! Nieładnie... A ja w końcu dorwałem 2 płytki Tenacious D
Z pewną doza nieśmiałości piszę ten post ponieważ dotyczy on polskiej pieśniarki, która powiedzmy sobie szczerze nigdy wyżyn artyzmu nie osiągnęła.
Dlatego też jestem w ciężkim szoku po tym jak usłyszałam jej najświeższą płytkę o wdzięcznym tytule "sexi flexi".
Projekt Natalii Kukulskiej (sic!) powstał przy współpracy ze Scottem Parkerem, Planem B, Miką Urbaniak.
I'm shocked
Dlatego też jestem w ciężkim szoku po tym jak usłyszałam jej najświeższą płytkę o wdzięcznym tytule "sexi flexi".
Projekt Natalii Kukulskiej (sic!) powstał przy współpracy ze Scottem Parkerem, Planem B, Miką Urbaniak.
I'm shocked
Każdy lubi co innego i chociażby było by to cudo w jakimś tam gatunku, to komuś może sie to w ogóle nie podobać, bo nie cierpi danego stylu. A Ja rozumiem że podoba Ci się ten nowy album i jesteś zaskoczona ? osobiście nie słuchałem i nie zamierzam Ale tytuł jakoś tak negatywnie nastraja...
Ano słusznie prawisz.Sykstus pisze:Każdy lubi co innego i chociażby było by to cudo w jakimś tam gatunku, to komuś może sie to w ogóle nie podobać, bo nie cierpi danego stylu. A Ja rozumiem że podoba Ci się ten nowy album i jesteś zaskoczona ? osobiście nie słuchałem i nie zamierzam Ale tytuł jakoś tak negatywnie nastraja...
Co do tytułu to właśnie tym bardziej mnie przekonał....jak na kukulską wreszcie nie jest pretensjonalny.
Zdecydowanie niepretensjonalny. Ale taki qrcze kojarzy mi się z badziewnym popem który puszczają w tv ;/
Ja wysłuchałem (przyznam się - ściągnąłem :/) i bardzo mi się podoba, ogólnie jestem w szoku. Singiel mnie zachęcił, bo jest nawet niezły, ale reszta piosenek wgięła mnie w fotel. To jest Kukulska? Zadałem sobie to pytanie kilka razy i w końcu zdecydowałem - kupię tą płytę. Nie dlatego, że jest wybitna, czy specjalnie świeża, ale po prostu należy się dziewczynie uznanie. Ma fajny głos, płytka hitonośna, fajni goście, świetna produkcja i qrde naprawdę można się pobujać. Niech nagra jeszcze jedna, dwie takie płyty i z czystym sumieniem możemy wypuścić ja w świat prosto na angielskie i amrykańskie Top Charts. Ogólnie polecam każdemu kto nie przykuwa się na noc kajdankami do dyskografii Iron Maiden.
Najbardziej podoba mi się kawałek - "if you come my way" - wyluzowany, fajny numer.
Najbardziej podoba mi się kawałek - "if you come my way" - wyluzowany, fajny numer.
Prince jest muzycznym mistrzem świata, a nazywanie jego muzyki "popem" to jak sprowadzanie Kukulskiej do "Puszka Okruszka"Gilda pisze:pop a la Prince.
Zaciekawiłaś mnie, aż pożyczę płytkę i posłucham. Chociaż nie sądzę, żeby jakakolwiek polska wokalistka zbliżyła się poziomem choć na milę do Renaty Przemyk.
Ale nie ukrywam, że Kukulska i Steczkowska ostatnio u Wojewódzkiego robiły wrażenie