dawno się tu nie wypowiadałem
Wydaje mi się że na tle biało niebieskim wygląda lepiej. Ma chyba trochę lepszą ostrość (po twarzy to widać) i kolory jakby żywsze.
Co do samych prac to:
ostatni kapłan bardzo udany. Srebrny Nmm fajny, twarz i FH też. Mniej mi się podoba złoto, które moim zdaniem można by pojechać w kilku miejscach jakimś glazem ze snakebita, bo brakuje mu definicji. Wiem że na tym modelu dużo tego złota nie ma i może się czepiam ale tak mi to jakoś zwróciło moją uwagę.
Myślę też że niebieska szata ma trochę ostre przejścia, szczególnie z przodu modelu. Na tyle wygląda b. dobrze ale przód można by zglazować jakimś pośrednim niebieskim.
No ale model super, najlepsza moim zdaniem twarz- zrobiona bardzo dokładnie i wyraziście co daje modelowi groźnego charakteru.
dark elfy:
Udane nmm, jak na armię to wypas. Można by pokusić się o jakieś małe białe bliki np na szczycie miecza czy na samym dole ostrzy (tam gdzie dałaś najmocniejsze rozjaśnienia). No ale jako oddział prezentują się mega.
jeszcze o czołgu, nie będę się czepiał, powiem tylko że konwersja strasznie mi się podoba
Skończeni Kaci. CG malowany w piątek i sobotę ale niestety nie miałam czasu wrzucić fotek gdyż zaskoczyła mnie impreza Co do mazajów na płaszczu i sztandarze to może mistrzostwo to nie jest ale chyba mogą być. Mam nadzieję że fotki są dobre jeśli chodzi o jasność bo wrzucam nie ze swojego kompa, na którym wszystkie fotki na forum są sporo ciemniejsze ale za to kolory są w miarę wiernie oddane. Zapraszam do komentowania,zwłaszcza Jerzyna
No, to to ja lubię, to ja rozumiem... Świetnie wyszło zwłaszcza złoto na sztandarze i hełmie sztandarowego. Skóra nadal beżowa, ja osobiście preferuję odcień różowy, ale to już czepialstwo
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.