Chomikozo pisze:Chrzanić ten serial, to już TRZECIA z moich ulubionych postaci, która ginie.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Chomikozo pisze:Chrzanić ten serial, to już TRZECIA z moich ulubionych postaci, która ginie.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
ja najbardziej lubie małą starkową.Ratzing pisze:Generalnie to mi przez to zabijanie prawie każdego bohatera, kto zaczyna być lubiany przez szerszą publikę (oprócz impa) jest trochę już nudne, bo aktualnie w serialu nikomu nie "kibicuję". Teraz najbardziej lubię Ramseya Boltona i Littlefingera, ale żadnego z nich nie będzie mi szkoda, bo to sukinsyny. Taki jestem "meh" względem umierania w tym serialu od dłuższego czasu.
nom, swietnie zagrane xDZiemko pisze:Mala Starkowa i trollowa reakcja na smierc Lysy w tym odcinku mnie rozwalila
Dokładnie. Pojedynek Góry i Oberyna oglądałem z taką samą ciekawością, jak swego czasu walkę Neda z Jamie'im, tzn. szczerze lubiłem jedną z postaci i za cholerę nie wiedziałem, jak to się skończy (tym razem fartownie udało mi się uniknąć wszelkich spojlerów w necie). Teraz z kolei zostały same irytujące/kompletnie obojętne mi typy. Cóż, może w przyszłym sezonie pojawi się ktoś ciekawy.Ratzing pisze:Generalnie to mi przez to zabijanie prawie każdego bohatera, kto zaczyna być lubiany przez szerszą publikę (oprócz impa) jest trochę już nudne, bo aktualnie w serialu nikomu nie "kibicuję". Teraz najbardziej lubię Ramseya Boltona i Littlefingera, ale żadnego z nich nie będzie mi szkoda, bo to sukinsyny. Taki jestem "meh" względem umierania w tym serialu od dłuższego czasu.
No, włączyłem z nudów jeden odcinek i w 3 dni obejrzałem całe 2 sezonyChomikozo pisze:Ragnarr Loðbrók na propsie !
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Za to finał 2go sezonu w Wikingach wgniata w fotel.Ziemko pisze:No przyznam, ze drugi sezon wikingow jest jeszcze bardziej kozacki niz pierwszy. Nie wiem gdzie jestescie, ale zmiana akcji jest kosmiczna co chwile, no i ten krwawy orzel, ktory zrobil na mnie duze wrazenie...
Wikingowie mają tą przewagę, że tu irytujące postacie bardzo szybko dostają toporem w łebJasif pisze:Ja tam liczyłem, że ta jego 2 żonka zostanie zamordowana, bo mnie denerwuje. Ta pierwsza ją zupełnie deklasuje.
No problem że zrobili ją tak a nie inaczej, bo historycznie to z nią Ragnar Włochate Portki miał więcej dzieci (wgl to miał 3 żony, jedną pominęliJasif pisze:Ja tam liczyłem, że ta jego 2 żonka zostanie zamordowana, bo mnie denerwuje. Ta pierwsza ją zupełnie deklasuje.