Moderator: Afro
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
+1Karli pisze:Standard (albo kilka) to się wyklaruje dopiero po kilku masterach. Narazie nie ma o czym w ogóle mówić.
Tzn że co? Może i były takie głosy, ale w związku z ograniczeniami nie dawało się ich wystawiać.kubencjusz pisze:+1Karli pisze:Standard (albo kilka) to się wyklaruje dopiero po kilku masterach. Narazie nie ma o czym w ogóle mówić.
Na papierze i czysto teoretycznie możemy rozważać, domyślać się co będzie najlepszym wyborem, ale najlepszym przykładem są chyba 8ed gnoblary: każdy piał nad tym jakie one tanie,idealne do blokowania i w ogóle, a nie pamiętam rozpy z 3 klockami po 40 sztuk
W mojej propozycji było 2 x 40 sztuk.kubencjusz pisze:+1Karli pisze:Standard (albo kilka) to się wyklaruje dopiero po kilku masterach. Narazie nie ma o czym w ogóle mówić.
Na papierze i czysto teoretycznie możemy rozważać, domyślać się co będzie najlepszym wyborem, ale najlepszym przykładem są chyba 8ed gnoblary: każdy piał nad tym jakie one tanie,idealne do blokowania i w ogóle, a nie pamiętam rozpy z 3 klockami po 40 sztuk
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Moim zdaniem ten sztandar będzie się fajnie sprawdzał w kawaleriiFIFI (_!_) pisze:dragonhide banner
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Chyba sam twój pomysł przetestuje, bo zbliża nam się lokal, w którym dopuszczone są nowe ogryMajestic pisze:W sumie naszła mnie refleksa że zdradzam swoją taktykę gry ogrami zauroczony multum możliwości. A zapomniałem że mogę teraz zrobić kloc kilkunastu Irongutów wyładowany bohaterami i jeszcze zostają mi punkty na armaty i wsparcie. I do tego nie potrzebuję gnoblarów do używania Runemawa... Koledzy mnie znienawidzą.
wow, musi być faktycznie fajna jatka.Majestic pisze:Dycha z full commandem. Na 1500 punktów daje radę. A z kolegami gram bez euro, więc po stole popylają oddziały po 20+ spaślaków, po sto i więcej modeli piechoty w oddziałach itd. Esencja warhammera
.