Jak dla mnie to wystarczający atak gdy się tym umie zagrać przy dobrym wybieraniu celów i wcześniejszym ich zmiękczaniu przez magie i ostrzał da radę.

No właśnie widzisz ... mnie się nie kończy na cannonach w przeciwieństwie do ciebie i do autora rozpiski ... Pistoliersi to 10 strzałów 5 hitów i w zależności od celu 2 albo 3 W - za mało żeby ściągnąć lataczy albo innych harserów celujących na cannony - 10 kuszników to przy bardzo dobrych wiatrach 5 hittow ( zakładamy bliski ) i dokładnie tyle samo woundów - turniejowa rozpiska powinna miec między 30 a 60 strzałów ... facet wystawia 15 i ma za pomocą tegoStrzelanie Tobie kończy się na cannonach? Bo ja w rozpisce widzę kuszników i pistollersy którzy są w stanie niszczyć mniejsze oddziały, wystrzelać fasty.
a) "zmiękczać" wroga przed szarża - twój pomysł
b) zastrzelić latacze albo fasty targetujące cannony
c) wygrac shooting ze strzelaczami przeciwnika
3 zadania - 2 odziały 15 strzałów ...
No straszne straszne dlatego że albo się koncentrujesz na magii albo na magicznej obronie - 4 diss scrolle do tego rod of power ma sie ni jak do tego zamysłu - fakt jesteś elastyczny ale po kij ci to skoro i tak wydajac tyle ptk w czarodziejow nie powinienes nigdy uzywac roda do obrony ... chcesz sie bronic - zciagasz magic levele bierzesz 2 caddiego ( glupota ) generala zamieniasz na archelctora - moze byc an koniu nawet i jazda ...4 mag... straszne... jak dla mnie to już jest dobrze magiczna rozpiska.
"umiec grac" - czyli niestety nieuleczalny przypadek ... no to mnie naucz jak sprawic zeby HE nie utlukly ci ich z bolcow , lucznikow itd ZANIM wleci w nich star dragon ? Flagów wystawia sie albo 15 z champem albo 20 albo 25 ponizej sa strata czasu bo lapia tylko armie bez strzelania - 60 pts jeszcze sie da przezyc ale strate rare slota nie bardzo ... zwlaszcza dla odzialu ktory kazdy ktoKolejny raz nie masz racji, wytrzymają szarżę nawet star dragona tylko trzeba umieć na nich grać.

ogolnie rozpiska jest plewna bo ani nie jest turniejowa ani przyjacielska - na turniej za slaba na kolegow za nudna ... takie jest moje zdanie - wez sparuja ja sobie z moja zpostowana na tym forum zobaczysz jaka jest roznica ...