Heroes:
Assassin 171p
Touch of Death Killing Blow
Rune of Khaine +D3 Attacks
Cloak of Twilight Power Level 3.
Sorceress 155p
General
Level 2;
Sacrificial Dagger
Sorceress 180p
Level 2;
Dispel Scroll
Darkstar Cloak
Death Hag 200p
kociołek
Core:
Dark Riders 5 112p
muzyk, kusze
Harpies 5 55p
Harpies 5 55p
Repeater crossbow warriors 10 110p
tarcze
Special:
Black Guard 15 283p
baner ASF
Master 6S
Witch Elves 10 100p
rare:
War Hydra 175p
Cost: 1596
Casting Pool: 7
Dispel Pool: 4
Models in Army: 60
darki na 1600p
darki na 1600p
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Chyba za dużo chcesz zmieścić. Assassin+kocioł+2 czarodziejki to już trochę przesada, bo nie masz punktów na oddziały. Nie masz wystarczającej ilości jednostek, które byłyby w stanie uchronić Cię przed rozstrzelaniem czy spowolnić 15 BK podążających w stronę gwardii.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Niby racja zamiast kociołka (choć kociołek wydaje się zjebisty na małe pkt nom i jak na empire np to jest super) albo assasina i wtedy mam albo jakiś tani kloc wariorów albo jakiś kolejny ze specjala wtedy z kociołka można dobrze po wspomagać.
PS. Niby mało oddziałów ale patrząc na Jankiel twoje 2250 z DMP to ta rozpa gwałci a nie ma dużo modeli (racja ze inna taktyka ale wrażenie wizualne
)
PS. Niby mało oddziałów ale patrząc na Jankiel twoje 2250 z DMP to ta rozpa gwałci a nie ma dużo modeli (racja ze inna taktyka ale wrażenie wizualne
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr