Tir na Dhor - ruina świątyni elfiej
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Tir na Dhor - ruina świątyni elfiej
Ponieważ na podforum Warlorda zagląda tylko elita elit zamieszczam i tutaj zdjęcia mojego przedostatniego dzieła. W sukcesie przedsięwzięcia udział wzięli: foremki Hirsta, korzeń kanadyjski, amerykański i polski pisaek, porosty, trawka elektrostatyczna oraz styrodur
Tradycyjnego podkładu muzycznego tym razem wyjątkowo miało nie być - "Co to za symbol wyryty w skale stoi na mojej ziemi..." jakoś samo cisnęlo się na usta ale tego tolerancyjny Master Admin już by nie zniósł więc dla odmiany: Aurora Borealis - Etrenal Tears of Sorrow zresztą to jest muza, którą generalnie polecam
Tradycyjnego podkładu muzycznego tym razem wyjątkowo miało nie być - "Co to za symbol wyryty w skale stoi na mojej ziemi..." jakoś samo cisnęlo się na usta ale tego tolerancyjny Master Admin już by nie zniósł więc dla odmiany: Aurora Borealis - Etrenal Tears of Sorrow zresztą to jest muza, którą generalnie polecam
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Całkiem zgrabnie - naprawdę fajny motyw z tym wyrastającym drzewem i pnączami. Jednak mam zasadnicze ale: ta ruinka nienaturalnie wygląda. Po pierwsze niby jest opleciona pnączami, a po stanie kamieni wygląda jakby dopiero co ją postawili - podstarzyłbym ją trochę . A po drugie kompletnie nie widzi mi się sposób przymocowania jej do podłoża - czy ona w ogóle ma fundamenty? Bo wygląda jak "postawiona", a nie wybudowana - wygładziłbym troche miejsce zetknięcia podłogi świątyni z ziemią.
Nie zmienia to faktu, że napewno kosztowało Cię to sporo czasu i wysiłku. Efekt naprawdę jest niezły
Nie zmienia to faktu, że napewno kosztowało Cię to sporo czasu i wysiłku. Efekt naprawdę jest niezły
putoa alasti avantoon!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
to skoro to są pie*****ne elfie ruiny, to czemu się roz********ły w paru miejscach?
A tak na poważnie to z bliska wyglądają lepiej, ale nadal proponuje żebyś poprawił przejście pomiędzy trawą, a ruinką,bo mam wrażenie, że tam widac kawałek kartonu lub kartki
A tak na poważnie to z bliska wyglądają lepiej, ale nadal proponuje żebyś poprawił przejście pomiędzy trawą, a ruinką,bo mam wrażenie, że tam widac kawałek kartonu lub kartki
putoa alasti avantoon!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Pomaluj te ruinki i bedzie git majonez .... polceam glazy z jakis niebeiskich ,turkusowych itp. kolorow zachowa swoj elfi klimat a bedzie duzo lepiej wygldac
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Bo je krasnoludy z harmaty roz********ły.Bruenor Battlehammer pisze:to skoro to są pie*****ne elfie ruiny, to czemu się roz********ły w paru miejscach?
A tak poważnie, mi się podoba. IMO biel fajnie kontrastuje z resztą a 'świeżość ruin' emanuje elfim klimatem. Cokolwiek to znaczy
Ruinie przydało by się trochę szarości w szczelinach,jak i zamaskowanie podstawy,bo wygląda jak by była postawiona,lecz to tylko powtórka poprzedników.Od siebie dodam,że przydało by się kilka drobniejszych odłamków w koło głównej ruiny.W środku jest piękny bałagan,a na zewnątrz pusto.
Pozdro
Pozdro
wziąć śnieg, najpierw pojechać bezbarwnym, później czarnym, a później stopniowo wychodzić do białego to a'propos malowania drzewekWojtku pisze:daj przepis na śnieg
brak bałaganu wokół ruinek i wkomponowanie podstawy to rzeczywiście minusy - spróbuję uzupełnić, przy mocniejszym cieniowaniu na razie się uprę, może kiedyś dojrzeję...