VC 1000pkt - podejście drugie... :-)
VC 1000pkt - podejście drugie... :-)
Drugie podejście, dałem małe modyfikacje. Oceńcie krytycznie bo jako początkujący gracz chciałbym wiedzieć jak się VC gra:
Vampire Gen. [150]
Summon Ghouls
Forbidden Lore
Vampire BSB [223]
Nightmare
Swoird of Unholy Power
Master of the Black Arts
14*Crypt Ghouls [112]
14*Crypt Ghouls [112]
5*Blood Knights [400]
FCG
The Flag of Blood Keep
Genio siedzi w Ghoulach, BSB w Bloodach. Głównie chcę się nastawić na przywoływanie Ghouli i Zombiaków i piękną szarżę Bloodów... Proszę o pomoc.
Vampire Gen. [150]
Summon Ghouls
Forbidden Lore
Vampire BSB [223]
Nightmare
Swoird of Unholy Power
Master of the Black Arts
14*Crypt Ghouls [112]
14*Crypt Ghouls [112]
5*Blood Knights [400]
FCG
The Flag of Blood Keep
Genio siedzi w Ghoulach, BSB w Bloodach. Głównie chcę się nastawić na przywoływanie Ghouli i Zombiaków i piękną szarżę Bloodów... Proszę o pomoc.
Jajan1 pisze:Aha zapomniałem napisać. Chodzi mi tu o armie głównie elfickie ustawione na walkę...
to tym większy prezent dla nich =.=
takie WE odstrzelą ci ich do tego stopnia , że zostaniesz spokojnie zajacheny przez jakis driadki
DE z kusznikami , hydra , what ever i sraka bedzie
He z ich asf zrobia twoim blood knightom koncert życzen z utworami acdc
ogólnie na elfy to imo straszna klapa
No tak jak nastawieni na CC to dużo łuczników mają... Driadki nic mi nie zrobią jak ja szarżuję....OWN3D pisze:Jajan1 pisze:Aha zapomniałem napisać. Chodzi mi tu o armie głównie elfickie ustawione na walkę...
to tym większy prezent dla nich =.=
takie WE odstrzelą ci ich do tego stopnia , że zostaniesz spokojnie zajacheny przez jakis driadki
j.w.OWN3D pisze:DE z kusznikami , hydra , what ever i sraka bedzie
Asf to ja sam mogę na siebie rzucić i w szarży jadę ich po swojemu...OWN3D pisze:He z ich asf zrobia twoim blood knightom koncert życzen z utworami acdc
Na wszystko co nie jest maksymalnie nastawione na strzelanie (i jest elfem) mam sposób... Acdc będzie grać z moimi Bloodami
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
rany
czy ty wogóle grałeś w warhammera ?
NIe wiesz co wystawi twoj przeciwnik i nie masz pewnosci czy to CC a nwet jesli to i tak będą jednostki wsparacia strzelające
A pakowanie 600 z 1000 punktów w 1 oddzial to imo straszna głupota . zostaszniesz wymanewrowany a potem wydymany na 4 różne sposoby !
Pozatym , taka rada : między Army Bookiem a Army Builderem jest pewna różnica mimo że i to AB i to AB
NIe wiesz co wystawi twoj przeciwnik i nie masz pewnosci czy to CC a nwet jesli to i tak będą jednostki wsparacia strzelające
A pakowanie 600 z 1000 punktów w 1 oddzial to imo straszna głupota . zostaszniesz wymanewrowany a potem wydymany na 4 różne sposoby !
Pozatym , taka rada : między Army Bookiem a Army Builderem jest pewna różnica mimo że i to AB i to AB
Hmm.... A czy jak gramy na otwarte rozpiski między sobą z kolegami to nie wiem co oni wystawiają? A czy ty kiedykolwiek zrobiłeś uniwersalną rozpiskę? Czemu się boisz gdy mówię: "zagram inną armią niż zwykle"? Wiesz jak gram więc wystawiasz się anty. Tak samo ja wiem jak grają moi koledzy elfami...OWN3D pisze:rany
No to panie najmądrzejszy co pozjadał wszystkie rozumy powiedz czym się różni?Pozatym , taka rada : między Army Bookiem a Army Builderem jest pewna różnica mimo że i to AB i to AB
P.S. Lepiej żebyś już więcej nie odpowiadał w tym temacie.....
Fajnie
Nie boje się tylko jeśli mamy grać sprawiedliwie to sprawiedliwie . a nie : ja wiem co wystaisz a ty zgaduj zgadula co ja mam =.=
To ja zrobie sobie rozpe pod każdą armie a ty sobie zrobisz wygięte wampiry akurat pod średnie imperium
wiesz co ? na takie pomysły to moge powiedziec tylko ssij
bo to tylko jakieś chore ciśnienie na zwycięstwo
I weź już tu nie zaczynaj jakiś dziwnych realnych problemów
bo to ma być krytyka twojej rozpy
No to mówie jest kiepska.... zamień ten caly wagon na 2 oddzialy BK a tego BSB zamień na jakieś pieski albo inne przeszkadzajki .
Tak zrobiłem kilka ; ]Jajan1 pisze: A czy ty kiedykolwiek zrobiłeś uniwersalną rozpiskę? Czemu się boisz gdy mówię: "zagram inną armią niż zwykle"?
.
Nie boje się tylko jeśli mamy grać sprawiedliwie to sprawiedliwie . a nie : ja wiem co wystaisz a ty zgaduj zgadula co ja mam =.=
To ja zrobie sobie rozpe pod każdą armie a ty sobie zrobisz wygięte wampiry akurat pod średnie imperium
wiesz co ? na takie pomysły to moge powiedziec tylko ssij
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
I weź już tu nie zaczynaj jakiś dziwnych realnych problemów
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
bo to ma być krytyka twojej rozpy
No to mówie jest kiepska.... zamień ten caly wagon na 2 oddzialy BK a tego BSB zamień na jakieś pieski albo inne przeszkadzajki .
No to chyba nie mój... Zresztą Armybooka też już mam pod ręką...Xet pisze:Army builder rózni się tym ze ma duzo błędów w wielu dziedzinach : kosztach , zasadach itp.
Jak wywale BSB to moja magia leży i kwiczy... BSB zostanie a tych BK to poskładam popołudniu...
- 4 karabiny
- Beast from the East
Co zrobisz jak trafisz tym na krasie lub skaveny? Imho rozpa dziwna chyba, że ustwiona faktycznie na coś konkretnego. Tylko jaki sens takiej gry?
Tak to wszystko tłumaczy nieOWN3D pisze:On wczesniej grał bretonią ; D4 karabiny pisze:Co zrobisz jak trafisz tym na krasie lub skaveny? Imho rozpa dziwna chyba, że ustwiona faktycznie na coś konkretnego. Tylko jaki sens takiej gry?
A o trafianiu już pisałem - rozpa do gry z kolegami a oni nie grają kraniami ani skavenami...
- 4 karabiny
- Beast from the East
Tak właśnie przypuszczałem, że chcesz pocisnąć kolegów - a nie nauczyć się grać ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
No i nauczyć się grać też... Nie będę zbierać PG armii dlatego że są PG ale dlatego że mi się podobają...
No a co wy na to:
Vampire Gen. [185]
Book of arkhan
Dark Akolite
Vampire BSB [258]
Nightmare
Master of Black Arts
The Flag of Blood Keep
15*Crypt Ghouls
15*Crypt Ghouls
5*Black Knights Standar
5*Black Knights Standar