No jako ze ostatnio slyszalem jakies legendy o malarzach co calej armii nie pomaluja, to oto 2ga figuraska do mojego cryxu w toku
Juz nawet skore i czache mam skonczona, ino mi sie bateria w komorce rozladowala...
A oto 3cia
Co miesiac pewnie ebde robil update- bo nie mam czasu malowac swoich ludkow, chociaz bardzo bym chcial...
Ps. 1szy ludek to machine wraith Tez pokaze zdjecia - jak naladuje baterie
Cryx Wip
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Hashmallum
- Mudżahedin
-
- Kretozord
Rozumiem ze robisz takie zdjecia komórką?Hashmallum pisze: ino mi sie bateria w komorce rozladowala...
po 1 ludku niewiele jescze widac, ale drugi wyglada przesympatycznie tylko kosciana szczeka troche zlewa sie ze zlotym nmm
zrob tutoriala jak robic taki ciemny nmm
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Hashmallum
- Mudżahedin
Omg teraz wszyscy beda chieli tutoriale dasz im palec to ci reke odgrzya
W komorce mam 2 megapisele ale wogole sie nie chwale
W komorce mam 2 megapisele ale wogole sie nie chwale
Też mam, a wcale mi tak nie wychodzą.Hashmallum pisze: W komorce mam 2 megapisele ale wogole sie nie chwale
Pierwsza figurka dziwna, nie wypowiem się bo nie wiem co jest skończone. Druga nie wiem co to jest, ale wygląda nawet sympatycznie. Te kolce na grzbiecie są nieskończone, tak?
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę
- Hashmallum
- Mudżahedin
Tozto mordercza kura! Osz ty ignorancie - widze ze bede musial zaczac propagande Warmachine'owa kura ma nieskonczona gorna czesc, i kly , szrotozombiak na tym zdjeciu ma zaczety nmm , jutro pokaze jak skore zrobilem - zreszta bardzo szybko
Armia do jakiejś niszowej skirmishowej gry, składająca się z kilku-kilkunastu modeli?
Weź Hash nie kozacz, wiadomo, że mowa była (i jest) o jakiejś konkretnej armii do któregoś z Warhammerów. Konkretnej, czyli na 2000pkt. Wtedy pogadamy :p
Weź Hash nie kozacz, wiadomo, że mowa była (i jest) o jakiejś konkretnej armii do któregoś z Warhammerów. Konkretnej, czyli na 2000pkt. Wtedy pogadamy :p
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
-
- Kretozord
moze i banda(? bo chyba nie armia) sklada sie z paru modeli, ale na pewno jeden maluje sie dluzej niz 20 clanratow...
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash