Hej!
Jestem strasznym perfekcjonistą jeśli chodzi o armie i jeśli chodzi o chaos, o sacred numbers.
Kompletnie nie udawało mi się stworzyć estetycznej rozpiski na BP+R, bo zawsze miałem jakiś oddział core który stał w rogu i nic nie robił a NIENAWIDZĘ kiedy jakieś punkty mi się marnują.
Ale teraz udało mi się stworzyć coś naprawdę fajnego myślę, a oprócz tego ilość modeli w oddziałach jest wielokrotnością/ jest podzielna przez świetą liczbę danego boga patrona - 8 Khorna i 9 Tzeentcha.
Armia składa się z dwóch części:
--------------------------------------------------------------------------------------------
KRWAWA SFORA
Krwiopijca Khorna - dekapitujący topór Khorna, płonący bicz, zbroja Khorna i nieśmiertelna furia.
16 upuszczaczy krwi Khorna - pełna grupa dowodzenia, totem czaszek.
8 ogarów Khorna.
--------------------------------------------------------------------------------------------
KOLOROWE DZIWADŁA
Herald Tzeentcha - mistrz czarnoksięstwa, łamacz zaklęć.
Herald Tzeentcha - łamacz zaklęć.
3 krzykacze Tzeentcha.
3 krzykacze Tzeentcha.
6 ogniowców Tzeentcha.
18 różowych horrorów Tzeentcha - ikona czarnoksięstwa.
18 różowych horrorów Tzeentcha - ikona czarnoksięstwa.
10/6 kości i dwa łamacze zaklęć.
Magia to zazwyczaj wolfs hunt na 3, glean magic/gift of chaos na 3 na i 2 pociski na 2 z +1 do casta.
Furii nie umieszczam bo psują cały koncept a poza tym chcę wypróbować autohity z S5. Za 90 punktów redirectować też nie żal gdy zdobyć można na przykład 500.
Co sądzicie? Podoba się?
Myślę, że armia jest godnym przeciwnikiem i nie chce się na nią rzygać jak się widzi. A o to mi chodziło, żeby mi nie było wstyd tym grać.
Demony 2250 BR + R wreszcie udało się mi złożyć dobrze!
Te screamery dla klimatu chyba tylko, w zastepstwie furii
.
Ale przynajmniej nie jest to wymaksowane w kazdym mozliwym mini-maxowym miejscu![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ale przynajmniej nie jest to wymaksowane w kazdym mozliwym mini-maxowym miejscu
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)