PMOTM nurglowy czarownik na szkapie...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMOTM nurglowy czarownik na szkapie...
W ten weekend podczas pobytu na dzialce udalo mi sie znalesc troche czasu i przygotowalem sobie figurke do pomalowania... do moich smiesznych WoC'ow...
Narazie tylko kon jest jako-tako mazniety... malowalem go dzisiaj w pracy, i tak tez zamierzam zrobic calego maga... w domu jakos nie moge sie zmobilizowac zreszta syn mi "pomaga"
Fotki jak zawsze tragiczne ale moze nastepnym razem bedzie lepiej... a jak juz bedzie co pokazywac to sie postaram albo kogos poprosze zeby zrobil je za mnie
mam nadzieje ze uda mi sie go pomalowac przed koncem miesiaca
Narazie tylko kon jest jako-tako mazniety... malowalem go dzisiaj w pracy, i tak tez zamierzam zrobic calego maga... w domu jakos nie moge sie zmobilizowac zreszta syn mi "pomaga"
Fotki jak zawsze tragiczne ale moze nastepnym razem bedzie lepiej... a jak juz bedzie co pokazywac to sie postaram albo kogos poprosze zeby zrobil je za mnie
mam nadzieje ze uda mi sie go pomalowac przed koncem miesiaca
Ładnie się zaczyna
Uwielbiam ten model ... Daj jeszcze ze 2-3 rozjaśnienia tej skóry kunia
-
- Chuck Norris
Konwersja bardzo udana, jak w końcu zaczne nurglową armię, to wiem jak będzie wyglądał mój czarownik na szkapie
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Zapowiada się bardzo ciekawa praca
Dzisiaj tyle... zdjecia sa jeszcze gorsze niz ostatnio ale to przez slonce...
Tak jak zakladalem, malowalem go dzisiaj w pracy i niestety zabralem za malo farbek co do efektu mam bardzo mieszane uczucia, ale zobacze jak to wyjdzie na koncu...
skora konia chyba juz taka zostanie, zbroja napewno sie zmieni ale nie jakos diametralnie... narazie sie zastanawiam nad kolorem szaty... pewnie bedzie szaro-fioletowa ale przez ten kaptur strasznie korci mnie bialy.
Tak jak zakladalem, malowalem go dzisiaj w pracy i niestety zabralem za malo farbek co do efektu mam bardzo mieszane uczucia, ale zobacze jak to wyjdzie na koncu...
skora konia chyba juz taka zostanie, zbroja napewno sie zmieni ale nie jakos diametralnie... narazie sie zastanawiam nad kolorem szaty... pewnie bedzie szaro-fioletowa ale przez ten kaptur strasznie korci mnie bialy.
-
- Chuck Norris
Strój zrób biały i dawaj rozwadniaj farbki i wlewaj w niego( brązy, zielenie, brązy+ zielenie, zółty plus braz itd)
jak bardzo chcesz to Ci go pokaze w czwartek bo slyszalem ze gramy...
wiesz z tym bialy to bedzie bardzo nawiazywal swoim wygladem do pewnej amerykanskiej organizacji... ale przeciez Ty to doskonale wiesz...
wiesz z tym bialy to bedzie bardzo nawiazywal swoim wygladem do pewnej amerykanskiej organizacji... ale przeciez Ty to doskonale wiesz...
No gramy, gramy Na czele tej organizacji stał "Grand Wizard" (przynajmniej tego pierwszego klanu, nie wiem czy sobie innych ciekawych nazw potem nie wymyślili - te późniejsze formacje to coraz bardziej skrajne się robiły) A tak serrio to biały nawet średnio mi tu pasuje Popieram kandydaturę szaro-fioletowych szat Jak nie będzie to dla Ciebie kłopot to chętnie zobaczę go na żywo.
(Zanim ktoś napisze jakim to wielkim rasistą jestem - znam trochę historii tej organizacji ze względu na zainteresowanie Amerykańską Wojną Domową. Nie ganiam czarnoskórych mieszkańców Warszawy z płonącym krzyżem ani też nie popieram późniejszych działań tej organizacji w USA poza okresem gdy działała jako fundacja pomocy na rzecz rodzin poległych Konfederatów Moja sympatia do stanów południowych to inna sprawa... zażalenia przyjmuję na pm coby koledze Niko z tematu śmietnika nie robić)
(Zanim ktoś napisze jakim to wielkim rasistą jestem - znam trochę historii tej organizacji ze względu na zainteresowanie Amerykańską Wojną Domową. Nie ganiam czarnoskórych mieszkańców Warszawy z płonącym krzyżem ani też nie popieram późniejszych działań tej organizacji w USA poza okresem gdy działała jako fundacja pomocy na rzecz rodzin poległych Konfederatów Moja sympatia do stanów południowych to inna sprawa... zażalenia przyjmuję na pm coby koledze Niko z tematu śmietnika nie robić)
Kolejny dzien w pracy i kolejny up... troche szaty troche czaszek i sakwy... w sumie to juz prawie koniec... znowu mam mieszane uczucia ale to juz chyba tak jest ze musze sie przyzwyczajac do tego co maluje...
pomijaja tlo to fotki chyba troche lepsze no nie?
Nastepny up pewnie w poniedzialek/wtorek bo wczesniej nie bede mial aparatu.
pomijaja tlo to fotki chyba troche lepsze no nie?
Nastepny up pewnie w poniedzialek/wtorek bo wczesniej nie bede mial aparatu.
- maly budda
- Pseudoklimaciarz
Mi się podoba jest koks, choć nie lubie tego twojego koloru zbroii to i tak uwarzam że model jest gites
Ale czuje się wielce obrazony że ty mozesz malowac figsy w pracy a ja nie
Ale czuje się wielce obrazony że ty mozesz malowac figsy w pracy a ja nie
Mały Jest Wielki, Mały Nie Pęka
Zapytaj sie mojego prezesa czy naprawde moge? Ale dzisiaj to i tak nie ma znaczenia bo zapomnialem zabrac figurke z domu wiec nic nie zrobiemaly budda pisze:Ale czuje się wielce obrazony że ty mozesz malowac figsy w pracy a ja nie
wyglada na to ze to juz jest KONIEC... nie do konca jestem zadowolony z efektu ale tak mam zawsze wiec luz
Tym razem fotki troche lepsze bo nie ja je robilem...
Tym razem fotki troche lepsze bo nie ja je robilem...
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ogólnie nie jest źle, szkapa fajnie pomalowana, ptaszysko wygląda chorobliwie, a podstawka porządnie. Jedynie brakuje mi wyraźnych krawędzi na zbroi, bo zlewa się z resztą modelu.
nie jest źle, fajniej by wyglądał jak by jeździec ( szaty ) i koń byli by trochę jaśniejsi