IronGuts--> Marauders of Vile-Tis--> Rat Ogres
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
IronGuts--> Marauders of Vile-Tis--> Rat Ogres
Jako, ze w moim pomysle na rozpe do skavenów jest pięciu irongutsów, pomyslalem ze jest to dobra okazja do wystawienia ich w postaci figsów rat ogrów. Niestety jest pare "ale": Nowe rat ogry są strasznie drogie (zeby miec pięć musiałbym kupic 3 boxy = jakies 350zl) i są tragiczne (wykonanie i wygląd). Stare cięzko zdobyć i też nie wyglądają super.
Następna sprawa to wysiwyg, a ciężko żeby na rat ograch było widac heavy armor. I jeszcze jak odwzorowac bull charge?
Po długich poszukiwaniach znalazem wszystko w jednym.
http://www.fenris.com.pl/images/product ... 4c4041.jpg
Jest pięciu, kosztują 130zl!!!! razem!!!, mają heavy armor. miodzio I tu się pojawia pytanie:
Co powinienem skonwertowac zeby byly rat ogrami? Na pewno wyszlifuje te gwiazdki, dorobie futerko i zeby wydłuże i uszka skróce:)
Ale jakie great weapony im dac?? Te od ogrów? Czekam na ciekawe pomysły.
Pozdro
Następna sprawa to wysiwyg, a ciężko żeby na rat ograch było widac heavy armor. I jeszcze jak odwzorowac bull charge?
Po długich poszukiwaniach znalazem wszystko w jednym.
http://www.fenris.com.pl/images/product ... 4c4041.jpg
Jest pięciu, kosztują 130zl!!!! razem!!!, mają heavy armor. miodzio I tu się pojawia pytanie:
Co powinienem skonwertowac zeby byly rat ogrami? Na pewno wyszlifuje te gwiazdki, dorobie futerko i zeby wydłuże i uszka skróce:)
Ale jakie great weapony im dac?? Te od ogrów? Czekam na ciekawe pomysły.
Pozdro
tylko na 3 widać ogon, który chyba jest bezsensowny. Warto nad nimi popracowac, porobić na koncach ogonów głowice korbacza.
Na pewno porób z GS ściekajacą slinę z pyska no i te zęby to konecznie i moze postaraj się o wiecej rozcięć na ciele, aby to było takie wręcz turpistyczne
Na pewno porób z GS ściekajacą slinę z pyska no i te zęby to konecznie i moze postaraj się o wiecej rozcięć na ciele, aby to było takie wręcz turpistyczne
Przyciąć uszy, więcej futra, poniszczyć pancerz, bo ten jest zbyt piękny, uciąć pazury na nogach i zrobić mniejsze, greaty można dać ogrowe. Ogony całkiem ściąć, ewentualnie zrobić z green stuffu szczurze. No i wypiłować zęby, zostawiając na miejscu i poszerzając siekacze. Potem dorobić większe brzuszyska i będzie dobrze...
A co do wielkości - z tego, co kiedyś się orientowałem to one będą kawałek większe od Ogrów, gdzieś zapewne takie na wysokość jak Doombull...
A co do wielkości - z tego, co kiedyś się orientowałem to one będą kawałek większe od Ogrów, gdzieś zapewne takie na wysokość jak Doombull...
brzuchów bym nie poprawiał, nie zapominaj Necro, że to jednak są też szczury, które sąszybkie i zwinne
mój klan jest bogaty. To mają byc doskonałe rat ogry, efekt wieloletnich badan klanu moulder, a nie żadne pocięte, pozszywane ledwo trzymajace się na nogach potwory.
Taki fluffik. Zawsze chciałem miec cokolwiek elitarnego w tej armi.
Nawet wiem jak wytłumaczyc bull charge. Dokleje im multum ostrzy na pancerzu (i tak mają sporo), i zasada "bull charge" zmieni się w "spiky". Może być?
Taki fluffik. Zawsze chciałem miec cokolwiek elitarnego w tej armi.
Nawet wiem jak wytłumaczyc bull charge. Dokleje im multum ostrzy na pancerzu (i tak mają sporo), i zasada "bull charge" zmieni się w "spiky". Może być?
Ja nie byl bym w takim dobrych chumorze. Jako na rat ogry ogry i inne dupewrele to sa ciutke male. Nie mam ich teraz w lapie ale o ile mnie pamiec nie yli to w porowniau z ogrem sa niewelkie Wieksze troche moze od black orka - w sumie wielkosciowo przypominaja Noobsow do 40k ale mniejsze od warbosa...
Jezeli ci to nie przeszkadza to zemu nie...
Roboty na dobra sprawe nie jest tak duzo. troche szlifowania i dolepki z GS.
Jezeli ci to nie przeszkadza to zemu nie...
Roboty na dobra sprawe nie jest tak duzo. troche szlifowania i dolepki z GS.
Chyba są większe modele wolfenów. Te są fajniejsze chyba: http://www.fenris.com.pl/images/product ... 40e410.jpg
z tego co pamietam oni maja podstawki 25x25 tak wiec z lekka maławi będąEhx-ray pisze:a i jeszcze jedno pytanie : czy ktoś się orientuje jakiej mniej więcej wielkości są te figsy? z tego co wiem to tak mniej więcej na 40x40 ale nie jestem pewny.
nie ma tak pieknie jeszcze na tym swiecie ze 5 figurek wielkosci ogrow tylkoz e z metalu za 130żł jest
One są z większością większe od Ogrów. I to spory kawałek. Mają podstawkę 40x40 i nawet za nią wystają...
zajebiste figsy, bez dówch zdań..
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!