- General
- SD
- DA, Lance
- Radiant Gem of Hoeth (Wiz 1lvl)
- Dispell Scroll
- Enchanted Shield
- Guardian Phoenix
Mage @ 140 Pts.
- Dispel Scroll
- Dispel Scroll
BSB @ 174 Pts.
- Barded Steed, DA, Shield
- Helm of Fortune
- Sword of Might
10 Archers @ 110 Pts.
10 Archers @ 110 Pts.
5 Dragon Princes @ 220/225 Pts.
- Banner of Ellyrion/War Banner
- Champ: Amulet of Light
5 Swordmasters @ 75 Pts.
5 Swordmasters @ 75 Pts.
13 White Lions @ 270 Pts.
- Standard of Balance
- Champion
5 Ellyrian Reavers @ 85 Pts.
RBT @ 100 Pts.
RBT @ 100 Pts.
RBT @ 100 Pts.
Great Eagle @ 50 Pts.
Szukałem alternatywnego złożenia Princa w rozpisce z 1 caddym tak, zeby antymagia była mocniejsza i wyszedł taki pan powyżej. Nie ma magicznych ataków, to nadrabia BSB i DP z AoL'em(którzy imo poinni byc w liczbie 6, a nie 5, ale pkt brak

Co do zagranych bitew... Zagrałem tym z Emp i DE. Powiem szczerze, że SM vsEmp poza przyjęciem ostrzału nie zrobili za wiele. Z DE jedna piątka zginela dzielnie od masy bełtów, a druga by sie spłaciła 3 krotnie, ale dzięki słabym rzutom odbili sie od boku wymanewrowanych korsarzy zabijajac 1 dark elfa...
Co do Princa, to ten jeden scroll przydal sie na magiczne imperium, Ward na 5+ obronił Lorda przed canonem, a smok przeżył całą bitwe, także nie było źle. W bitwie vsDE bylo gorzej. Nie przydal sie scroll z lorda, bo przeciwnik mial tylko caddiego. Princ w walce ze smokiem DE zginał, ale SD zdał LD i juz mial dobić Black Dragona i pogonic Dreadlorda, lecz jedynki są na kościach i niestety SD sie złożył w pół

Ogólnie czegos mi brak w tej rozpisce... najbardziej chyba mi brakuje w DP i SM po tym jednym dodatkowym modelu...

Jeszcze przedemną bitwy z demonami i VC, zobaczymy jak sie spisze rozpiska.
Co myslicie ? Jakies komentarze ?