Hoarluk Doomshaper
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Hoarluk Doomshaper
Siema gorące ziomy !
Oto pierwsza figsa od dawana, która pomalowałem dla siebie. Jest to Warlock do mojej armii trolli, robił za tj. model testowy. Chciałem określić schemat kolorów i poziom malowania. Czekaja go jeszcze drobne zmiany w podstawce i lakierowanie. Podoba się ?
CMoN
Oto pierwsza figsa od dawana, która pomalowałem dla siebie. Jest to Warlock do mojej armii trolli, robił za tj. model testowy. Chciałem określić schemat kolorów i poziom malowania. Czekaja go jeszcze drobne zmiany w podstawce i lakierowanie. Podoba się ?
CMoN
Ostatnio zmieniony 11 mar 2007, o 14:51 przez MuK, łącznie zmieniany 1 raz.
Podoba się
Świetna jest ta czerwona szmata, tylko ten kamerdolec na lasce taki mało porozjaśniany jakby i rękawice też nie wyglądają za szczególnie, tyle że to chyba przez zdjęcie (tam gdize nie ma tak mocnego światła widać, ze są ładnie pocieniowane)
Świetna jest ta czerwona szmata, tylko ten kamerdolec na lasce taki mało porozjaśniany jakby i rękawice też nie wyglądają za szczególnie, tyle że to chyba przez zdjęcie (tam gdize nie ma tak mocnego światła widać, ze są ładnie pocieniowane)
fajny podstawka naprawde bombowa
ale niektore kolory nie pasuja te runy jakos tak odwracaja uwage od reszty za jasne sa !!
ale niektore kolory nie pasuja te runy jakos tak odwracaja uwage od reszty za jasne sa !!
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
heh niezla ma morde ze tak powiem
swietna jednym slowem znaczy figurka :d
swietna jednym slowem znaczy figurka :d
Niewiem, IMO widząc twoje poprzednie prace Muk, to raczej ten model słabo się prezentuje.
- Hashmallum
- Mudżahedin
Z dupy - masz zrobic tartan i potraktuj to jako rozkaz - poza tym nie wyglada jak trollkin tylko jak jakis ork... Niby fajne te ziolone detale, ale osobiscie mi malo pasuja... Technicznie bardzo ok - kilmaciarsko, obsysa ze az boli...
Dzięki za wszystkie komentarze
Czy ja wiem, szczerze mówiąc uważam, że ta figurka dość dobrze reprezentuje mój obecny poziom Ale to fajne, że uważasz inaczejNiewiem, IMO widząc twoje poprzednie prace Muk, to raczej ten model słabo się prezentuje.
To jest moja wizja trolli i jej sie będę trzymał Poczekaj, aż zobaczysz zielonego MauleraZ dupy - masz zrobic tartan i potraktuj to jako rozkaz - poza tym nie wyglada jak trollkin tylko jak jakis ork... Niby fajne te ziolone detale, ale osobiscie mi malo pasuja... Technicznie bardzo ok - kilmaciarsko, obsysa ze az boli...
- Hashmallum
- Mudżahedin
Przyjedziesz w piatek to dostaniesz maulera - ale do jasnej parowki nie zmieniaj tematu - masz namalowac krate na tartanie - jak nie to ubije jak psa... Wezcie ludki do wawy jak jakies macie, to sie wam zalakieruje.
-
- Kretozord
moim zdaniem zielone są lepsze, wyglądaja jak humanoidalne ropuchy, a jak są niebieskie to już tylko Crazy Frog
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Eeee tam. Niebieskie trole są fajne, a są fajne bo są niebieskie. Taki niestandardowy kolor mi się bardzo podoba i troche szkoda, że Muk nie podzedł za klimatem żelaznych królestw. A w ogóle to Muku poprawiłeś tą brązową plame na różdżce?
Bardzo fajny!!! Kawal dobrej roboty - tez mi sie ta niestandardowa kolorystyka podoba...