Galeria Saita_różne takie

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Saito
Warzywo

Galeria Saita_różne takie

Post autor: Saito »

Witam
Wróciłem do malowania po 8 latach przerwy :) z takim oto efektem

Obrazek

Obrazek

jest to figsa malowana dla kumpla do Mordheima, spędziłem nad nią jakieś 17h bo ciągle coś przemalowywałem :? ale na zdjęciu widzę że i tak muszę poprawić/dorobić kilka rzeczy :)

sorki za jakość fotki, ale robiłem je nie moim aparatem i nie umiem go za bardzo obsługiwać :oops: jak dokończę malować ręce i podstawkę to postaram się o lepsze fotki, a potem przyjdzie część na resztę bandy :)

zapraszam do komentowania i jakiś porad :)
miłego oglądania
Obrazek[br /]
Obrazek[br /]
Obrazek[br /]
Moja galeria :D 8 edition sucks!!!

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

Wydaje mi się że za grubo kładziesz czasem farbę, np. rogi, karwasze. Swoją drogą czemu kolczuga jest kolorowa?
Futro bardzo ładne, chociaż może trochę za ciepłe barwy. Pysk świetny.

Ciekawe ile smerfów musiał upolować żeby starczyło na całą zbroję...
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Malowanie bardzo przyjemne, "płomienne" przejścia świetne, choć moim zdaniem mija się z klimatem. Futerko fajne, choć za jasne. Musiałbym zobaczyć całą bandę. Ta kolorystyka mogłaby pasować, jakby były tam jeszcze jakieś rekwizyty pasujące do tego.

Awatar użytkownika
Yahoo82
Kradziej

Post autor: Yahoo82 »

Ładnie, bardzo schludnie, tylko kolor kolczugi mi nie podchodzi, wolałbym srebrną. Ale to już kwestia gustu, a nie krytyka samej techniki.
Obrazek

I może następnym razem ktoś łaskawie napisze co jest nieregulaminowe w podpisie zanim go wypierdzieli?

Awatar użytkownika
Rion
Chuck Norris

Post autor: Rion »

On jest oświetlany jakimś płomieniem?

Jeśli tak to mi się bardzo podoba. Mam jedno ale.

Ale czemu on ma niebieskie wdzianko?

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Kolorki 5 edycyjne :) . Fajne :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

WoW atakuje (APOKALIPSA :mrgreen: )
Malowanie naprawde super nigdy bym nie pomyslal ze miales 8 lat przerwy (co to bylo przed ?? :roll: )
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Saito
Warzywo

Post autor: Saito »

hmmm kolory miały takie byc bo kumpel ma taka koncepcję żeby byli jak z bajki ;) oprócz włosów to on podał mniej więcej schemat kolorów. Figurka nie ma być oświetlona płomieniem, to po prostu jest kolor futra, chciałem żeby był jakiś taki pasujący do reszty, czyli kolorowy ;) a poza tym kto wie co się dzieje ze zwierzoludźmi jak wpadną w spaczeniową burzę lub coś w tym stylu :roll: reszta ekipy bedzie w podobnych kolorach jesli chodzi o szmatki i zbroję
Obrazek[br /]
Obrazek[br /]
Obrazek[br /]
Moja galeria :D 8 edition sucks!!!

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: patryk999 »

Wreszcie ktoś pomalował figurkę w stylu sprzed lat,Warhammer FANTASY battle wkocu nie?!Ładna kolczuga,niebieskie wdzianko pasuje do reszty,futerko zazwyczaj robią suchym pędzlem,Ty się namęczyłeś przy nim co wyszło na prawdę dobrze.

ODPOWIEDZ