Daemon Prince of Khorne @ 375.0 Pts
Immortal Fury; Armour of Khorne
Herald of Tzeentch @ 140.0 Pts
General; Magic Level 2; Master of Sorcery; Lore of Life/Shadow
Herald of Nurgle @ 115.0 Pts
30 Bloodletters of Khorne @ 378.0 Pts
Standard; Musician
19 Plaguebearers of Nurgle @ 246.0 Pts
Standard; Musician
10 Pink Horrors of Tzeentch @ 126.0 Pts
Musician
2+1 Flamers of Tzeench @ 120.0 Pts
Pyrocaster
Models in Army: 65
Total Army Cost: 1500.0
Na lokal bez ETC. Chciałem wypróbować DP.
Doch na 1500 Bez ETC
Nie mam pojęcia jakie na na tym lokalu ograniczenia, ale co nieco mogę się wypowiedzieć. Na te punkty wyjątkowo powinien się sprawdzić dp, ale i tak szału nie będzie. Jako lore polecam light, bo dla demonów jest imba. Rozumiem, że chcesz go wypróbować, ale mimo wszystko przeinwestowałbym punkty z dp w oddziały. Wywaliłbym plagusy i dał za to drugich bludków, wrzuciłbym furie i dopakował flamery. Brakuje tu dość mocno bsb, ale na niego też punkty się znajdą. Deamon prince niestety szału nie robi i tak czy tak będzie ginął. Jeśli już na siłę go chcesz, to nurglowca z trappings of nurgle.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
faktycznie DP na te pkt. nie jest dobry, za miętki, za dużo rzeczy go boli na wet głupia przypadkowa rana ze slavów, nie mówię jest bardzo poprawnie złożony, dodatkowo jeden z dwóch grywalnych ( już wspomniany nurglowy ) jak by było to 1600 to byś rzobił najlepszego tak nie ma wyboru, najgorsze jest to że jak go dedykujesz któremuś z bóstw to nie ma z tego powodu żadnego bonusu, taki 35 w błoto
co do reszty rozpiski:
jak chcesz wystawiać jakiś oddział z cora to musi być tam herald, te unity nie spisują się samodzielnie ( chyba że liczysz na busty z magii, na co ja nie liczę ), jak masz BL to herald mus i jest to dość niezły wybór, albo więcej pagówów jak masz już nurglowca, z banneren re-roll to W
po drugie więcej flamerów jak możesz to max % w rarach, bo masz niezły ostrzał a w CC się sprawdzają też rewelacyjnie, przynajmniej mi
horrory bym wyjebał
co do reszty rozpiski:
jak chcesz wystawiać jakiś oddział z cora to musi być tam herald, te unity nie spisują się samodzielnie ( chyba że liczysz na busty z magii, na co ja nie liczę ), jak masz BL to herald mus i jest to dość niezły wybór, albo więcej pagówów jak masz już nurglowca, z banneren re-roll to W
po drugie więcej flamerów jak możesz to max % w rarach, bo masz niezły ostrzał a w CC się sprawdzają też rewelacyjnie, przynajmniej mi
horrory bym wyjebał
Horrory imo mu sie przydadza bo gdzies musi tego herlaka teczy trzymac
Wyrzucilbym w pierwszej kolejnosci tego dp a za zyskane pkt mozesz dopakowac flammery i inne potrzebne rzeczy.
Nie jestem przekonany czy plagusy sie spisza, pitka albo slonko i ich nie ma.
Wyrzucilbym w pierwszej kolejnosci tego dp a za zyskane pkt mozesz dopakowac flammery i inne potrzebne rzeczy.
Nie jestem przekonany czy plagusy sie spisza, pitka albo slonko i ich nie ma.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
osobiście gram na tęczaku i nie mam horrorów i jakoś jeszcze nie zginął w głupiej akcji, tym bardziej jak będzie miał 2x 5 flamerów takie akcje nie powinny się wydarzyć... wyrzucając horrory ma na prawie całą piątkę
i niech się zdecyduje czy plagusy czy BL i dobierze herlaka do nich
i niech się zdecyduje czy plagusy czy BL i dobierze herlaka do nich