PMOTM 3 - Wood Elf Forest Dragon (WIP)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMOTM 3 - Wood Elf Forest Dragon (WIP)
Tym razem bez wiekszego spinu w konwersjach.
Po prosty smok na konar i nowy, zrobiony glownie z plastyku, jezdziec na smoka.
Najwieksza ciekawostką jest chyba podstawka. Kiedy przykleilem smoka do podstawki okazalo sie, ze lekko przewaza go do tylu. Zeby temu zaradzic, wydrazylem spora czesc podstawki i napchalem ja olowiem wedkarskim. Obecnie, ta niewinnie wyglajaca podstawka z tworzywa sztucznego wazy wiecej niz metalowy smok, ktory na niej stoi... hehehe... Ale teraz przynajmniej model jest stabilny.
Po prosty smok na konar i nowy, zrobiony glownie z plastyku, jezdziec na smoka.
Najwieksza ciekawostką jest chyba podstawka. Kiedy przykleilem smoka do podstawki okazalo sie, ze lekko przewaza go do tylu. Zeby temu zaradzic, wydrazylem spora czesc podstawki i napchalem ja olowiem wedkarskim. Obecnie, ta niewinnie wyglajaca podstawka z tworzywa sztucznego wazy wiecej niz metalowy smok, ktory na niej stoi... hehehe... Ale teraz przynajmniej model jest stabilny.
Rzeczywiście podstawka sam w sobie miała prawo go nie utrzymywać.
Czekam na malowanie
Czekam na malowanie
Raz, ze smoczysko samo z siebie ma bardzo dynamiczna poze, wiec nie musze juz w tej kwestii kombinowac.
Dwa, ze smok jest juz psikniety podkladem i zaraz zaczynam na niego klasc pierwsze kolory. Czas na ingerencje w strukture juz sie skonczyl.
Trzy, jak to na latwizne? Samo zlozenie, wyszpachlowanie, zalozenie olowiu, itd zajelo mi trzy dni. Cholerne bydle....
Mowie oczywiscie o smoku.
Dwa, ze smok jest juz psikniety podkladem i zaraz zaczynam na niego klasc pierwsze kolory. Czas na ingerencje w strukture juz sie skonczyl.
Trzy, jak to na latwizne? Samo zlozenie, wyszpachlowanie, zalozenie olowiu, itd zajelo mi trzy dni. Cholerne bydle....
Mowie oczywiscie o smoku.
ach te podstawki
no narazie spoko nie za wiele skonwertowane ale zawsze
pomaluj ladnie i bedzie git
no narazie spoko nie za wiele skonwertowane ale zawsze
pomaluj ladnie i bedzie git
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Podoba mi się dynamiczna poza smoczydła
Miałem trochę skrupułów przed wrzuceniem do PMoTM równie mało konwertowanego giganta khemri (figurka oryginalna bardzo mi się podoba bez większych modyfikacji, serio). Dzięki, Bless, za przypomnienie o co chodzi w tym konkursie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Strasznie mi się nie podobają te łby smoków.
Największy problem tak naprawdę z tego typu figurkami to późniejszy ich transport
Fajnie wygląda smoczysko-kaskader, gj Bless.
Fajnie wygląda smoczysko-kaskader, gj Bless.
Wstąp do Karczmy pod ZademTroll'a
Pomimo braku jakis wielkich konwersji to smok prezentuja sie znakomicie !!!
bardzo fajna i porzadna robota. mi sie podoba szczegolnie ze nie ma za duzej konwerty. brawo bless. tego smoka naprawde ciekzo bedzie transportowac... szczegolnie w takiej pozycji powodzenia w malowaniu.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned