Swordsman - PMOTM
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Swordsman - PMOTM
W ramach przerwy od malowania krasnali na Macki Wojny postanowiłem machnąć troche swordmasterów do mojego małego kontyngentu Nuln. Chce osiągnąć TT, wiec fajerwerków nie będzie. Zresztą przy moich umiejętnościach malarskich i tak myśle, że jest nieźle. Nie wiem czemu, ale na fotkch bardzo słabo wychodzi czerwony...Zresztą fotki pozostawiają wiele do życzenia i efekt o uwiecznienie efektu finalnego pewnie poprosze kumpla
Tak więc wieszajscie psy, bluzgajcie i co tam jeszcze chcecie
Tak więc wieszajscie psy, bluzgajcie i co tam jeszcze chcecie
Ostatnio zmieniony 17 lis 2007, o 16:36 przez Bruenor Battlehammer, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapowiada się przyzwoicie.
Ach, te oczy
Ach, te oczy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Normalnie jestem pod wrażeniem.
Ktos zmusił się do malowania armii specjalnie na nasz turniej.WOW!!
Co do samego imperium.TT to jest.I oczy obłędne.
Ktos zmusił się do malowania armii specjalnie na nasz turniej.WOW!!
Co do samego imperium.TT to jest.I oczy obłędne.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
to co ja mam z nimi niby zrobićAlvares pisze:Napraw to.
@patryk - w handgunnerach były jeszcze bardziej wyłupiaste i demoniczne
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Można powiedzieć, że skończyłem troche ostre przejscia na tarczy wyszły, ale na żywca się to tak nie rzuca w oczy. Trzeba teraz wrócić do Hammererów, a jak czas pozwoli to może do końca listopada zdołam zrobić pozostałą dziesiątke i dodać ich do konkursu
Zdjęcia jak zawsze kiepskie, ale nie mam pojęcia o ich dobrym robieniu, a o programach graficznych mam go jeszcze mniej...
PS. przypominam, że załozeniem był TT, a nie masterclass jak sporej części użytkowników
Zdjęcia jak zawsze kiepskie, ale nie mam pojęcia o ich dobrym robieniu, a o programach graficznych mam go jeszcze mniej...
PS. przypominam, że załozeniem był TT, a nie masterclass jak sporej części użytkowników
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
połowa bród jest bleached bone, bleached/ white, skull white, a druga połowa codex, codex/white, codex. Na żywca widać dość nieźle to wszystko, ale te zdjęcia
Podstawki ciekawe, tarcze nawet, nawet Więcej chęci i było by lepiej
Podstawki o wiele poprawiły efekt.
Pytanie: Czemu wszyscy mają białe brody albo odcienie zbliżone od bieli?
Uważam ż elepszy byłby efekt oddziału jakby któryś miał brązową brodę (polecam zrobić tak schorched brown potem od razu letherem dużo kontrast ale dobrze się prezentuje a potem lethter z białym i jest bardzo fajnie) bądź bląd (wtedy zaczynamy latherem i z sunbrastem mieszamy kolejno). Bo oddział białobrodych to dość monotonnie wygląda.
Pytanie: Czemu wszyscy mają białe brody albo odcienie zbliżone od bieli?
Uważam ż elepszy byłby efekt oddziału jakby któryś miał brązową brodę (polecam zrobić tak schorched brown potem od razu letherem dużo kontrast ale dobrze się prezentuje a potem lethter z białym i jest bardzo fajnie) bądź bląd (wtedy zaczynamy latherem i z sunbrastem mieszamy kolejno). Bo oddział białobrodych to dość monotonnie wygląda.
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
dzięki za komentarze. Brody poprawie przy okazji robienia następnej dziesiątki - to od razu wszyscy dostaną odpowiednie tak, żeby było kilka różnych wzorów