balista z S7
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
balista z S7
proszę o potwierdzenie mojego założenia:
jeżeli balista ma runkę +1S, to jest w stanie ubić nie 6 a 7 łuczników TK stojących w jednym rzędzie. prawda?
jeżeli balista ma runkę +1S, to jest w stanie ubić nie 6 a 7 łuczników TK stojących w jednym rzędzie. prawda?
Z dużym inżynierem preferuję nieśmiertelną(megakombo) metalową(stary wzór) armatę.
btw.
Z tego co pamiętam obracałeś się, z resztą tak jak ja, w tematach okołotrupkowych. Co cię wzięło żeby grać krasnalami? Imo. Armią pretendującą do miana najsłabszej w tej edycji?(Zależy czy gw utrzyma tendencję przeginkową w nowo wydawanych AB)
btw.
Z tego co pamiętam obracałeś się, z resztą tak jak ja, w tematach okołotrupkowych. Co cię wzięło żeby grać krasnalami? Imo. Armią pretendującą do miana najsłabszej w tej edycji?(Zależy czy gw utrzyma tendencję przeginkową w nowo wydawanych AB)
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Chyba cię Bóg opuścił.kotil pisze:Rydwany juz sie nie rozpadaja od sily 7. Trzeba niestety woundowac.
Trafiasz, ranisz i papa.
- Temple Guard
- Falubaz
Nie zmienili, nadal tak jest.kotil pisze:Tak było w 6 ed. W 7 to przecież zmienili i rydwan się nie rozpada.
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Temple Guard
- Falubaz
Kielcom gratulujemy sędziówkotil pisze:Niestety moje przekonanie o nierozpadających się rydwanach wyniosłem z kieleckich turniejów.

Gwardia umiera, ale się nie poddaje