Konfiguracja dla Prince'a na Star Dragonie
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Konfiguracja dla Prince'a na Star Dragonie
Jak w temacie. Zaczynam grać na smoku i narazie do głowy przychodzi mi coś takiego:
Star Lance, Armour of Caledor, Guardian Phoenix.
Jakie macie doświadczenia z używania lorda na smoku? Może jakieś combosy które trudno znaleść?
Star Lance, Armour of Caledor, Guardian Phoenix.
Jakie macie doświadczenia z używania lorda na smoku? Może jakieś combosy które trudno znaleść?
The most important rule!
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Lizardmen, Bretonnia, High Elves
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Lizardmen, Bretonnia, High Elves
ŁAŁ
Moje doświadczenie jest takie takie ,że lorda na stasiu(SD) jest cięzko zniszczyć:d. Poza tym już sobie tutaj dyskutowaliśmy co jest dla niego najlepsze tj Armour of caledor; vambracer of defence ; amulet of light i od tego halabarda ; lanca albo dwu-rak i type. To jest chyba najmocniejsza kombinacja. Można się pobawić winne ale wesz twój lord będzie raczej miękki
Na drugi raz proponuje przejrzeć dokładniej inne tematy
Ps. A i jeszcze jedno jako wsparcie smoka stosuje 5-6 dragonów + odział ciężkiej piechoty
Moje doświadczenie jest takie takie ,że lorda na stasiu(SD) jest cięzko zniszczyć:d. Poza tym już sobie tutaj dyskutowaliśmy co jest dla niego najlepsze tj Armour of caledor; vambracer of defence ; amulet of light i od tego halabarda ; lanca albo dwu-rak i type. To jest chyba najmocniejsza kombinacja. Można się pobawić winne ale wesz twój lord będzie raczej miękki
Na drugi raz proponuje przejrzeć dokładniej inne tematy
Ps. A i jeszcze jedno jako wsparcie smoka stosuje 5-6 dragonów + odział ciężkiej piechoty
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
Odkąd trafił w moje łapki kodeks na miesiąc przed premierą, to istnieje dla mnie tylko jedna kombinacja - armour of caledor, vambrances, amulet of light. Góra ma tylko jak najdłużej przeżyć, smok nabija rany.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Brat_Kruger
- "Nie jestem powergamerem"
popieram przedmówcę, ewentualnie można jeszcze rozważyć Talisman of Loec lub Gem of Courage zamiast Amuletu - zależy z kim walczymy
A kiedy sa niepotrzebne? Poza tym co da słomka? Zaoszczędzisz te pare pkt. na halabardzie - naprawde sie tak opłaca?
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
- Brat_Kruger
- "Nie jestem powergamerem"
... niepotrzebne - np. z Dwarfami ... DE ... wiadomo - konieczne są na VC ...
Na turnieje wybrałbym kombinację z Amuletem, nigdy nie wiadomo na kogo się trafi.
PS. A czy przypadkiem halabardę może mieć tylko model on foot? - tak kiedyś było, teraz nie pamiętam a nie mam podstawki przy sobie
Na turnieje wybrałbym kombinację z Amuletem, nigdy nie wiadomo na kogo się trafi.
PS. A czy przypadkiem halabardę może mieć tylko model on foot? - tak kiedyś było, teraz nie pamiętam a nie mam podstawki przy sobie
ech nie czujesz klimy xD taki gostek na potężnym smoku z fikuśna halabardką chyba jednak jest lepsza od krótkiego toporka nie?
halabarda moze pelnić role bękarta
znajdz sobie taki miecz, ktory to nie jest ani dwuręczny, ani dlugi tylko poltoraręczny a w rozpisce niech widnieje halabarda, myśle, że wysywig jest tutaj spelniony.
Dobrze na ten cel nadaje się mieczyk od czempiona princesek.
znajdz sobie taki miecz, ktory to nie jest ani dwuręczny, ani dlugi tylko poltoraręczny a w rozpisce niech widnieje halabarda, myśle, że wysywig jest tutaj spelniony.
Dobrze na ten cel nadaje się mieczyk od czempiona princesek.