Skaveny
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Skaveny
Zapraszam do oglądania i komentowania moich prywatnych ludków, którymi czasem pogrywam.
Malowanie armijne, więc bez wodotrysków.
Warplightning Cannon
Grey Seer on Screaming Bell
Plague Priest
Więcej w dziale Skaveny TUTAJ.
Malowanie armijne, więc bez wodotrysków.
Warplightning Cannon
Grey Seer on Screaming Bell
Plague Priest
Więcej w dziale Skaveny TUTAJ.
Dają radę :twsited:
Podobają mi się metaliki i ogólny dobór kolorów Paleta kolorów ograniczona, więc detale nie pouciekały i malowanie nie jest pstrokate. Technika znana, więc za dużo mówić nie trzeba Bardzo przyjemne malowanie, podoba mi się dzwon w takiej kolorystyce.
Podobają mi się metaliki i ogólny dobór kolorów Paleta kolorów ograniczona, więc detale nie pouciekały i malowanie nie jest pstrokate. Technika znana, więc za dużo mówić nie trzeba Bardzo przyjemne malowanie, podoba mi się dzwon w takiej kolorystyce.
Dobra robota Teraz czekamy na hordy szczurków na takim samym poziomie
nie... to one już na Ciebie czekają...;]Teraz czekamy na hordy szczurków na takim samym poziomie
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Chaoschild
- Chuck Norris
Szary klasa malowanie. Niechwaliles sie ze malujesz dzwon kurde. Podobaja mi sie wszystkie prace, oczywiscie nie na Twoim top poziomie ale to zrozumiale....w koncu masz tych futrzakow ponad setke do pomalowania jeszcze ;P
Drybrush Scorched Brown, potem drybrush Graveyard Earth+ScorchedKubun pisze:zajebiaszcze te szczutki
bardzo fajnie wyszło Ci drewno na wózku ( zdradź jakich kolorów użyłeś, no i w jakiej kolejności ) (..)
drybrush samym Graveyardem
inkowanie Chestnut Inkiem i Purplem Inkiem
lekki brush Graveyardem
krawędzie Bleached Bone
Na czarnym drybrush Tin Bitzemmonsterstar pisze:Zajefajne mataliki zdradzisz jak je zrobiłeś ?
drybrush Boltgun Metalem
inkowanie Chestnut Inkiem, Purple Inkiem
krawędzie Boltgun Metal
Wydaje mi się, że dość proste metody.
No prawie... zostało jeszcze z 400, (+/-) 50Chaoschild pisze:(..) Podobaja mi sie wszystkie prace, oczywiscie nie na Twoim top poziomie ale to zrozumiale....w koncu masz tych futrzakow ponad setke do pomalowania jeszcze ;P
- monsterstar
- Chuck Norris
1. Ale to wszystko sie drybrushuje ?Szary pisze: Na czarnym drybrush Tin Bitzem
drybrush Boltgun Metalem
inkowanie Chestnut Inkiem, Purple Inkiem
krawędzie Boltgun Metal
Wydaje mi się, że dość proste metody
2. gdzie ty tam masz purple ink ? ja widze tylko jakiś turkusowy...
3. ile rozwadniasz inki/washe i z jakiej firmy je masz ?
to na tyle dzięki za odp. i pozdro.
Drybrush to wygodna technika. I choć idea ta sama, każdy robi to orobinę inaczej. Ale tak, drybrush.monsterstar pisze:1. Ale to wszystko sie drybrushuje ?
Turkusowa śniedź też jest. Ale fioletowego inka tam jest całe mnóstwo.monsterstar pisze:2. gdzie ty tam masz purple ink ? ja widze tylko jakiś turkusowy...
Ile? Zależy, czasem bardzo, czasem tylko odrobinę. Inki GW, które już znikają z półekmonsterstar pisze:3. ile rozwadniasz inki/washe i z jakiej firmy je masz ?
- monsterstar
- Chuck Norris
@ Raptaparat
Więcej w dziale Skaveny
@monsterstar
Zależy głównie od tego jakie masz wyczucie. Zasadniczo zwykle cały brud i rdza skupia się u nasady broni i środku ostrza.
Więcej w dziale Skaveny
Wrzuciłem do innego działu wszystko i nie chciałem dublować tematu:)Szary pisze:Więcej w dziale SkavenyTUTAJ.
@monsterstar
Zależy głównie od tego jakie masz wyczucie. Zasadniczo zwykle cały brud i rdza skupia się u nasady broni i środku ostrza.
Wiem, dlatego gdzie się dało malowałem czarne skórzane elementy. Zostały tylko ćwieki i faktyczne, śladowe ilości fragmentów kolczug.
Chyba sobie jednak zakupię więcej starych, małych, metalowych slavów..
Chyba sobie jednak zakupię więcej starych, małych, metalowych slavów..