Wszelkie krasnoludzkie rozważania przy piwku

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Re: Wszelkie krasnoludzkie rozważania przy piwku

Post autor: Quaki »

pingu pisze:jest jeszcze dragoniarz z ASF i no armour save ;)
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale chyba nie ma, Swiftness i Alaric są masterrunami :P

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

Post autor: pingu »

o cholerka masz rację nie zauważyłem :/
Obrazek
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

kanti
Mudżahedin

Post autor: kanti »

Drodzy długobrodzi jak myślicie kiedy dostaniemy nowy podręcznik i co w naszej armii dostanie wielką podstawkę?
Patrząc na dotychczasowe podręczniki 8ed to każda armia coś dostała:
orki - pająka
ogry- bałwanek i skałoróg
imperium- czołg
wampiry- jakieś olatarze

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Zastanawiam się czy wogóle dostaniemy booka... Ale jeśli dostaniemy to sądze, że jakąś kozacką maszynkę :) coś ala hellcannon. Ale tak patrząc to możemy też dostać jakieś wielkie skalne bydle typu khadai...
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

wygląda na to, że jebitną katapultę ;)

i znerfienie run oraz przeniesienie ich do fazy magii... ale od cholery... trochę krasnoludzkiej cierpliwości... wyjdzie = będzie wiadomo
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Andrew
Masakrator

Post autor: Andrew »

Smh pisze: ... trochę krasnoludzkiej cierpliwości... wyjdzie = będzie wiadomo

oby jak najpóźniej ... zabiorą nam "popychaczkę" do kombatu
XIII Kohorta Bydgoszcz

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Oddam ją bez żalu w zamian za zbilansowany book.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

panterq pisze:Oddam ją bez żalu w zamian za zbilansowany book.
czy może zbalansowany?

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

panterq
Masakrator

Wychodzi z grubsza na to samo. Za mało piwa i dziczyzny.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

dadzą nam jakieś mechaniczne golemy pewnie (robiące za demisie) oraz jakąś sporą katape walącą dużym znacznikiem i tyle :)

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Vraith pisze:dadzą nam jakieś mechaniczne golemy pewnie (robiące za demisie) oraz jakąś sporą katape walącą dużym znacznikiem i tyle :)
nie dadzą golemów bo golemy dostały OmG (http://www.forgeworld.co.uk/Warhammer/O ... _IDOL.html)

- Ulegasz stereotypom.

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

No nie wiem...niby dostały jakiegoś golema od FW na którym można grać? Ja nadal obstawiam, że dostaniemy nie skalnego ale mechanicznego.

panterq
Masakrator

Smh - od kiedy figurki wydawane przez Forge World mają znaczenie? Na warseerze jest jasno zasugerowane, że po pierwsze mają dojść nam posągi przodków (pewnie mechaniczne monstrous infrantry), wspomniana jest uber-katapulta i sterowiec.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

taka orunowana klopa walaca duzym plackiem :D mniam :D

panterq - w tym momencie za jest za wczesnie by warseer podawal prawdziwe informacje odnosnie naszego AB oraz zmian jakie w nim zajda. wedlug mnie to raczej 'wish list' jest.

ps. nie wiem gdzie mieszkasz ale u mnie 'bilans' i 'balans' to nawet z grubsza to samo nie jest :P ;)
i pamietaj zawsze jest za malo piwa i dziczyzny ;)

smh - skad ta informacja o przeniesieniu run do fazy magii?
jak juz co to bedziemy mieli cos na wzor magii w 'storm of magic' tylko, ze tam kowadlo nadal dzialalo w shootingu.
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

sterowiec mogliby dać... w końcu zasady do niego są już od ciul dawna... polatałbym ^^
panterq pisze:Smh - od kiedy figurki wydawane przez Forge World mają znaczenie? Na warseerze jest jasno zasugerowane, że po pierwsze mają dojść nam posągi przodków (pewnie mechaniczne monstrous infrantry), wspomniana jest uber-katapulta i sterowiec.
od momentu jak zaczęli wydawać modele, których nie wydało GW?
Morsereg pisze:smh - skad ta informacja o przeniesieniu run do fazy magii?
jak juz co to bedziemy mieli cos na wzor magii w 'storm of magic' tylko, ze tam kowadlo nadal dzialalo w shootingu.
domysł po SoM... 3 runy, które doszły były w fazie magii może (zaznaczam może!) to sugerować przeniesienie całości run do magii... by dać szansę biednym innym armiom na dispele ;P

- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

Smh pisze:sterowiec mogliby dać... w końcu zasady do niego są już od ciul dawna... polatałbym ^^
gdzie te zasady? ;)

jeszcze jakiś FAST by się przydał krasnalom
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Morog pisze:
Smh pisze:sterowiec mogliby dać... w końcu zasady do niego są już od ciul dawna... polatałbym ^^
gdzie te zasady? ;)

jeszcze jakiś FAST by się przydał krasnalom
GŁÓWNY duży book do 8ed

- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

to w dużym podstawce są jakieś zasady których nie ma w małej?
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Morog pisze:to w dużym podstawce są jakieś zasady których nie ma w małej?
tak, całkiem sporo:

kampanie, duże maszyny (np sterowiec: kilka organek na pokładzie + bomby walące małymi plackami + może być zaszarżowany TYLKO przez jedn latające :P)

//właśnie sobie wyobraziłem jak wyjście na piratesbay z PL w tym momencie zostało przeskanowane pod kątem booka :P

- Ulegasz stereotypom.

kanti
Mudżahedin

Post autor: kanti »

a ktoś ma skan tylko tych zasad do dużych maszyn po naszemu to bym prosił na maila bo posiadam tylko mały podręcznik a tam niestety nie ma ewentualnie link skąd mogę wziąć te zasady :)
Ostatnio zmieniony 4 gru 2012, o 20:57 przez kanti, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ