Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale chyba nie ma, Swiftness i Alaric są masterrunamipingu pisze:jest jeszcze dragoniarz z ASF i no armour save

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale chyba nie ma, Swiftness i Alaric są masterrunamipingu pisze:jest jeszcze dragoniarz z ASF i no armour save
czy może zbalansowany?panterq pisze:Oddam ją bez żalu w zamian za zbilansowany book.
nie dadzą golemów bo golemy dostały OmG (http://www.forgeworld.co.uk/Warhammer/O ... _IDOL.html)Vraith pisze:dadzą nam jakieś mechaniczne golemy pewnie (robiące za demisie) oraz jakąś sporą katape walącą dużym znacznikiem i tyle
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
od momentu jak zaczęli wydawać modele, których nie wydało GW?panterq pisze:Smh - od kiedy figurki wydawane przez Forge World mają znaczenie? Na warseerze jest jasno zasugerowane, że po pierwsze mają dojść nam posągi przodków (pewnie mechaniczne monstrous infrantry), wspomniana jest uber-katapulta i sterowiec.
domysł po SoM... 3 runy, które doszły były w fazie magii może (zaznaczam może!) to sugerować przeniesienie całości run do magii... by dać szansę biednym innym armiom na dispele ;PMorsereg pisze:smh - skad ta informacja o przeniesieniu run do fazy magii?
jak juz co to bedziemy mieli cos na wzor magii w 'storm of magic' tylko, ze tam kowadlo nadal dzialalo w shootingu.
gdzie te zasady?Smh pisze:sterowiec mogliby dać... w końcu zasady do niego są już od ciul dawna... polatałbym ^^
GŁÓWNY duży book do 8edMorog pisze:gdzie te zasady?Smh pisze:sterowiec mogliby dać... w końcu zasady do niego są już od ciul dawna... polatałbym ^^
jeszcze jakiś FAST by się przydał krasnalom
tak, całkiem sporo:Morog pisze:to w dużym podstawce są jakieś zasady których nie ma w małej?