Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale chyba nie ma, Swiftness i Alaric są masterrunamipingu pisze:jest jeszcze dragoniarz z ASF i no armour save
Wszelkie krasnoludzkie rozważania przy piwku
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Wszelkie krasnoludzkie rozważania przy piwku
Drodzy długobrodzi jak myślicie kiedy dostaniemy nowy podręcznik i co w naszej armii dostanie wielką podstawkę?
Patrząc na dotychczasowe podręczniki 8ed to każda armia coś dostała:
orki - pająka
ogry- bałwanek i skałoróg
imperium- czołg
wampiry- jakieś olatarze
Patrząc na dotychczasowe podręczniki 8ed to każda armia coś dostała:
orki - pająka
ogry- bałwanek i skałoróg
imperium- czołg
wampiry- jakieś olatarze
wygląda na to, że jebitną katapultę
i znerfienie run oraz przeniesienie ich do fazy magii... ale od cholery... trochę krasnoludzkiej cierpliwości... wyjdzie = będzie wiadomo
i znerfienie run oraz przeniesienie ich do fazy magii... ale od cholery... trochę krasnoludzkiej cierpliwości... wyjdzie = będzie wiadomo
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
czy może zbalansowany?panterq pisze:Oddam ją bez żalu w zamian za zbilansowany book.
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
nie dadzą golemów bo golemy dostały OmG (http://www.forgeworld.co.uk/Warhammer/O ... _IDOL.html)Vraith pisze:dadzą nam jakieś mechaniczne golemy pewnie (robiące za demisie) oraz jakąś sporą katape walącą dużym znacznikiem i tyle
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Smh - od kiedy figurki wydawane przez Forge World mają znaczenie? Na warseerze jest jasno zasugerowane, że po pierwsze mają dojść nam posągi przodków (pewnie mechaniczne monstrous infrantry), wspomniana jest uber-katapulta i sterowiec.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
taka orunowana klopa walaca duzym plackiem mniam
panterq - w tym momencie za jest za wczesnie by warseer podawal prawdziwe informacje odnosnie naszego AB oraz zmian jakie w nim zajda. wedlug mnie to raczej 'wish list' jest.
ps. nie wiem gdzie mieszkasz ale u mnie 'bilans' i 'balans' to nawet z grubsza to samo nie jest
i pamietaj zawsze jest za malo piwa i dziczyzny
smh - skad ta informacja o przeniesieniu run do fazy magii?
jak juz co to bedziemy mieli cos na wzor magii w 'storm of magic' tylko, ze tam kowadlo nadal dzialalo w shootingu.
panterq - w tym momencie za jest za wczesnie by warseer podawal prawdziwe informacje odnosnie naszego AB oraz zmian jakie w nim zajda. wedlug mnie to raczej 'wish list' jest.
ps. nie wiem gdzie mieszkasz ale u mnie 'bilans' i 'balans' to nawet z grubsza to samo nie jest
i pamietaj zawsze jest za malo piwa i dziczyzny
smh - skad ta informacja o przeniesieniu run do fazy magii?
jak juz co to bedziemy mieli cos na wzor magii w 'storm of magic' tylko, ze tam kowadlo nadal dzialalo w shootingu.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
sterowiec mogliby dać... w końcu zasady do niego są już od ciul dawna... polatałbym ^^
od momentu jak zaczęli wydawać modele, których nie wydało GW?panterq pisze:Smh - od kiedy figurki wydawane przez Forge World mają znaczenie? Na warseerze jest jasno zasugerowane, że po pierwsze mają dojść nam posągi przodków (pewnie mechaniczne monstrous infrantry), wspomniana jest uber-katapulta i sterowiec.
domysł po SoM... 3 runy, które doszły były w fazie magii może (zaznaczam może!) to sugerować przeniesienie całości run do magii... by dać szansę biednym innym armiom na dispele ;PMorsereg pisze:smh - skad ta informacja o przeniesieniu run do fazy magii?
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
gdzie te zasady?Smh pisze:sterowiec mogliby dać... w końcu zasady do niego są już od ciul dawna... polatałbym ^^
jeszcze jakiś FAST by się przydał krasnalom
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
GŁÓWNY duży book do 8edMorog pisze:gdzie te zasady?Smh pisze:sterowiec mogliby dać... w końcu zasady do niego są już od ciul dawna... polatałbym ^^
jeszcze jakiś FAST by się przydał krasnalom
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
to w dużym podstawce są jakieś zasady których nie ma w małej?
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
tak, całkiem sporo:Morog pisze:to w dużym podstawce są jakieś zasady których nie ma w małej?
kampanie, duże maszyny (np sterowiec: kilka organek na pokładzie + bomby walące małymi plackami + może być zaszarżowany TYLKO przez jedn latające )
//właśnie sobie wyobraziłem jak wyjście na piratesbay z PL w tym momencie zostało przeskanowane pod kątem booka
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
a ktoś ma skan tylko tych zasad do dużych maszyn po naszemu to bym prosił na maila bo posiadam tylko mały podręcznik a tam niestety nie ma ewentualnie link skąd mogę wziąć te zasady
Ostatnio zmieniony 4 gru 2012, o 20:57 przez kanti, łącznie zmieniany 1 raz.