Taraś pisze:Jak bedzie coś regularnego to dajcie znać, może sam odkurzę swoje graty i przyjdę. Póki co nawet nie wiem jakie weszły zmiany w nowej edycji
Cyrec pisze:Dzień dobry, jestem "gimbusem" zainteresowanym grą w WFB w Lublinie. Generalnie, waham się między W40K a WFB, ponieważ wiem, że w WH40K w Wargamerze grają, a o WFB coś nie słyszę. Zupełnie nie znam się na WH, mam nadzieję zacząć, więc pytanko - w Lublinie gra ktoś, czy 3 osoby z WFB chowają się po domach? Generalnie troszkę bardziej podoba mi się WFB, ale jako klimat to oba Młotki są ok, chodzi o to czy będę miał jakiś ludzi z którymi będę mógł grać (pewnie tylko nerdy-weterani WFB z 10 letnim stażem tylko). Aha, jak ktoś ma troszkę czasu, to prosiłbym o pomóc w decyzji. Dziękuję.
Chittos pisze:Witam. To mój pierwszy post. Jestem studentem z Lublina, rozpoczynającym przygodę z WFB. Posiadam tylko Elfy i Skaveny z Island of Blood. Czy z tak małą ilością punktów coś koło 750 nie licząc boha na gryfie) jest sens przychodzić na jakieś spotkanie i pograć czy lepiej poczekać i dokupić armie?
Chętnie wpadłbym gdzieś w weekend pograć jeżeli będzie taka możliwość.
Z góry dzięki.