Granie w Lublinie
Re: Granie w Lublinie
Szkoda
nie grałem chyba od lubelskiego mastera 

PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...
http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs
Taraś pisze:Jak bedzie coś regularnego to dajcie znać, może sam odkurzę swoje graty i przyjdę. Póki co nawet nie wiem jakie weszły zmiany w nowej edycji
W miarę regularne spotkania graniowe robimy w Kazamatach Nienawiści
Kazamatach Nienawiści? ;d

PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...
http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs
Dzień dobry, jestem "gimbusem" zainteresowanym grą w WFB w Lublinie. Generalnie, waham się między W40K a WFB, ponieważ wiem, że w WH40K w Wargamerze grają, a o WFB coś nie słyszę. Zupełnie nie znam się na WH, mam nadzieję zacząć, więc pytanko - w Lublinie gra ktoś, czy 3 osoby z WFB chowają się po domach? Generalnie troszkę bardziej podoba mi się WFB, ale jako klimat to oba Młotki są ok, chodzi o to czy będę miał jakiś ludzi z którymi będę mógł grać (pewnie tylko nerdy-weterani WFB z 10 letnim stażem tylko
). Aha, jak ktoś ma troszkę czasu, to prosiłbym o pomóc w decyzji. Dziękuję.
Cyrec pisze:Dzień dobry, jestem "gimbusem" zainteresowanym grą w WFB w Lublinie. Generalnie, waham się między W40K a WFB, ponieważ wiem, że w WH40K w Wargamerze grają, a o WFB coś nie słyszę. Zupełnie nie znam się na WH, mam nadzieję zacząć, więc pytanko - w Lublinie gra ktoś, czy 3 osoby z WFB chowają się po domach? Generalnie troszkę bardziej podoba mi się WFB, ale jako klimat to oba Młotki są ok, chodzi o to czy będę miał jakiś ludzi z którymi będę mógł grać (pewnie tylko nerdy-weterani WFB z 10 letnim stażem tylko). Aha, jak ktoś ma troszkę czasu, to prosiłbym o pomóc w decyzji. Dziękuję.
witam
otóż na dzień obecny mamy dosyć stałą ekipę graczy:
Czopek-> WE, Bestie(Łęczna)
Tocz->HE,Imperium (jest w Chełmie ale stara się przyjeżdżać i grać)
Kondek->DE(Lublin)
Szeszej->Skaveny(Świdnik)
RdsSnajper->Ogry(Świdnik)
Xlakos->O&G(Świdnik)
ja->VC(Łęczna)
DrzewkomenKarol->WE(Łęczna)
do tego mamy też jeszcze kilka graczy, których trochu mniejw idać, ale też grają
Brat Drzewkomena->Imperium(Łęczna)
Dudi->TK/Skaveny(Łęczna)
X.Maciek->Lizaki(Lublin)
Turek->HE (Lublin/Łęczna)
Kotson->TK(Lublin/Tarnów)
i jeszcze z 2-3osoby które zamierzają w to grać/lub wrócić (mają armię, ale trzeba ich zmotywować)
nie jest tak źle jak coś to pisz do mnie na PM dam Ci swój kom.
jeśli interesuje Cię 40K to wpadaj do Wargamera w LBN lub uderz na PM do Szeszeja(sam zaczyna myśleć nad 40k), pogadacie i wybierzecie się razem na jakiś pokaz/turniej 40 w Wargamerze...
i tyla
*jeśli ktoś się uraził że wymieniłem jego dane(ksywka z forum, miejsce zamieszkania i armię to sory
**jeszcze we wrześniu planowany jest turniej w Łęcznej, więc myśle że to też dobry pretekst byś do nas wpadł, zapoznał się i ograł, by potem wpaść do nas na turniej
Żyją ludzie z figsami, właściwie post wyżej Bojo wszystko ładnie opisał. 
Witam. To mój pierwszy post. Jestem studentem z Lublina, rozpoczynającym przygodę z WFB. Posiadam tylko Elfy i Skaveny z Island of Blood. Czy z tak małą ilością punktów coś koło 750 nie licząc boha na gryfie) jest sens przychodzić na jakieś spotkanie i pograć czy lepiej poczekać i dokupić armie?
Chętnie wpadłbym gdzieś w weekend pograć jeżeli będzie taka możliwość.
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
Chittos pisze:Witam. To mój pierwszy post. Jestem studentem z Lublina, rozpoczynającym przygodę z WFB. Posiadam tylko Elfy i Skaveny z Island of Blood. Czy z tak małą ilością punktów coś koło 750 nie licząc boha na gryfie) jest sens przychodzić na jakieś spotkanie i pograć czy lepiej poczekać i dokupić armie?
Z góry dzięki.
Witamy!
1.sens jest zawsze
a.)ludzi
b.)system
c.)wkręcić się
d.)posiada ArmyBooka
chcesz grać? więc odezwij się na gg do mnie 44668894. Pisz, pytaj i możemy grać nawet jutro
Zapraszam nowych graczy na turniej po nowym roku - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 4#p1009054

- Shakin' Dudi
- Masakrator
niech mnie doda ktoś do forum moriowego.
Witam. Jestem stosunkowo nowym graczem i tak się składa, że właśnie z okolic Lublina. Stąd moje pytanie - grywa ktoś czasami w WFB w Lublinie (ewentualnie okolicach, jak chociażby Łęczna, bo tam podobno od lat coś jest, chociaż głowy nie dam...)? Ciekaw jestem, bo w zasadzie zainwestowałem w modele bez wcześniejszego rekonesansu. Pozdrowienia.