Granie w Lublinie
Re: Granie w Lublinie
Szkoda nie grałem chyba od lubelskiego mastera
PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...
http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs
Taraś pisze:Jak bedzie coś regularnego to dajcie znać, może sam odkurzę swoje graty i przyjdę. Póki co nawet nie wiem jakie weszły zmiany w nowej edycji
W miarę regularne spotkania graniowe robimy w Kazamatach Nienawiści Tylko trzeba się z kimś konkretnym umówić na bitewkę
Kazamatach Nienawiści? ;d
PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...
http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs
Dzień dobry, jestem "gimbusem" zainteresowanym grą w WFB w Lublinie. Generalnie, waham się między W40K a WFB, ponieważ wiem, że w WH40K w Wargamerze grają, a o WFB coś nie słyszę. Zupełnie nie znam się na WH, mam nadzieję zacząć, więc pytanko - w Lublinie gra ktoś, czy 3 osoby z WFB chowają się po domach? Generalnie troszkę bardziej podoba mi się WFB, ale jako klimat to oba Młotki są ok, chodzi o to czy będę miał jakiś ludzi z którymi będę mógł grać (pewnie tylko nerdy-weterani WFB z 10 letnim stażem tylko ). Aha, jak ktoś ma troszkę czasu, to prosiłbym o pomóc w decyzji. Dziękuję.
Cyrec pisze:Dzień dobry, jestem "gimbusem" zainteresowanym grą w WFB w Lublinie. Generalnie, waham się między W40K a WFB, ponieważ wiem, że w WH40K w Wargamerze grają, a o WFB coś nie słyszę. Zupełnie nie znam się na WH, mam nadzieję zacząć, więc pytanko - w Lublinie gra ktoś, czy 3 osoby z WFB chowają się po domach? Generalnie troszkę bardziej podoba mi się WFB, ale jako klimat to oba Młotki są ok, chodzi o to czy będę miał jakiś ludzi z którymi będę mógł grać (pewnie tylko nerdy-weterani WFB z 10 letnim stażem tylko ). Aha, jak ktoś ma troszkę czasu, to prosiłbym o pomóc w decyzji. Dziękuję.
witam
otóż na dzień obecny mamy dosyć stałą ekipę graczy:
Czopek-> WE, Bestie(Łęczna)
Tocz->HE,Imperium (jest w Chełmie ale stara się przyjeżdżać i grać)
Kondek->DE(Lublin)
Szeszej->Skaveny(Świdnik)
RdsSnajper->Ogry(Świdnik)
Xlakos->O&G(Świdnik)
ja->VC(Łęczna)
DrzewkomenKarol->WE(Łęczna)
do tego mamy też jeszcze kilka graczy, których trochu mniejw idać, ale też grają
Brat Drzewkomena->Imperium(Łęczna)
Dudi->TK/Skaveny(Łęczna)
X.Maciek->Lizaki(Lublin)
Turek->HE (Lublin/Łęczna)
Kotson->TK(Lublin/Tarnów)
i jeszcze z 2-3osoby które zamierzają w to grać/lub wrócić (mają armię, ale trzeba ich zmotywować)
nie jest tak źle jak coś to pisz do mnie na PM dam Ci swój kom. w sobotę mamy zamiar grać w Łęcznej w Kazamatach Nienawiści(nasza stała miejscówka w piwnicy, bardzo fajna) damy Ci namiary jak dobrze i szybko trafić jeśli szukasz grania w LBN to oblukaj osoby ze spisu powyżej i wal do nich na PM. Ogólne teraz są wakacje i bywa różnie. Od października ruszy WFB w Lublinie(nowa liga w Wargamerze do WFB, czy studia i dzienne bycie w LBN) więc będzie grania
jeśli interesuje Cię 40K to wpadaj do Wargamera w LBN lub uderz na PM do Szeszeja(sam zaczyna myśleć nad 40k), pogadacie i wybierzecie się razem na jakiś pokaz/turniej 40 w Wargamerze...
i tyla
*jeśli ktoś się uraził że wymieniłem jego dane(ksywka z forum, miejsce zamieszkania i armię to sory )
**jeszcze we wrześniu planowany jest turniej w Łęcznej, więc myśle że to też dobry pretekst byś do nas wpadł, zapoznał się i ograł, by potem wpaść do nas na turniej ekipa zgrana, wesoła, lajtowa i nietypowe rozkminy posiadająca. Gwarantujemy grę bez ograniczeń i bez standardów turniejowych! do tego "Piwo, Figurki i Ciasne Dziurki"
Żyją ludzie z figsami, właściwie post wyżej Bojo wszystko ładnie opisał.
Witam. To mój pierwszy post. Jestem studentem z Lublina, rozpoczynającym przygodę z WFB. Posiadam tylko Elfy i Skaveny z Island of Blood. Czy z tak małą ilością punktów coś koło 750 nie licząc boha na gryfie) jest sens przychodzić na jakieś spotkanie i pograć czy lepiej poczekać i dokupić armie?
Chętnie wpadłbym gdzieś w weekend pograć jeżeli będzie taka możliwość.
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
Chittos pisze:Witam. To mój pierwszy post. Jestem studentem z Lublina, rozpoczynającym przygodę z WFB. Posiadam tylko Elfy i Skaveny z Island of Blood. Czy z tak małą ilością punktów coś koło 750 nie licząc boha na gryfie) jest sens przychodzić na jakieś spotkanie i pograć czy lepiej poczekać i dokupić armie?
Z góry dzięki.
Witamy!
1.sens jest zawsze wpadaj bierz kartoniki, zagra się na małe punkty, trochę pożyczysz od nas itp. ważne aby ogarnąć:
a.)ludzi
b.)system
c.)wkręcić się
d.)posiada ArmyBooka
chcesz grać? więc odezwij się na gg do mnie 44668894. Pisz, pytaj i możemy grać nawet jutro
Zapraszam nowych graczy na turniej po nowym roku - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 4#p1009054
- Shakin' Dudi
- Masakrator
niech mnie doda ktoś do forum moriowego.
Witam. Jestem stosunkowo nowym graczem i tak się składa, że właśnie z okolic Lublina. Stąd moje pytanie - grywa ktoś czasami w WFB w Lublinie (ewentualnie okolicach, jak chociażby Łęczna, bo tam podobno od lat coś jest, chociaż głowy nie dam...)? Ciekaw jestem, bo w zasadzie zainwestowałem w modele bez wcześniejszego rekonesansu. Pozdrowienia.