litości...qwer pisze:a może ktoś doć linki do tego mastera we wrocławiu oraz mistrzostw podbeskidzia do PIERWSZEGO postu - dla łatwiejszego "rozeznania"
Stary Klinkiera XXXVI 16.12.2012
Re: Stary Klinkiera XXXVI 16.12.2012
dobra, wygrała opcja 1300.
najpóźniej w poniedziałek wieczorem zamieszczę dokładny regulamin, ale w skrócie pewnie będzie max. 9 PD na turę i pewnie mimo wszystko bez lordów. Nad specjalami pomyślimy.
Reszta ograniczeń będzie się w 90% pokrywała z Wrocławiem.
pozdro
najpóźniej w poniedziałek wieczorem zamieszczę dokładny regulamin, ale w skrócie pewnie będzie max. 9 PD na turę i pewnie mimo wszystko bez lordów. Nad specjalami pomyślimy.
Reszta ograniczeń będzie się w 90% pokrywała z Wrocławiem.
pozdro
A wiatry magii będą normalne, czy k6+k3 (wyższa na dispel)?
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
normalnie.
miałem chwilę, to wrzuciłem regulamin. poprawki do poniedziałku.
rozpiskę godzinową podam jak tylko dowiem się czy rano są psy- jak nie będzie zaczniemy szybciej- szybciej skończymy. Na bitwę pewnie będzie 1h 15 min. - 1h 30 min.
miałem chwilę, to wrzuciłem regulamin. poprawki do poniedziałku.
rozpiskę godzinową podam jak tylko dowiem się czy rano są psy- jak nie będzie zaczniemy szybciej- szybciej skończymy. Na bitwę pewnie będzie 1h 15 min. - 1h 30 min.
Na euro jest SLoS, więc pewnie gramy na SLoS.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Stawiam browara, że Mapeta nie będzie! Kto przyjmuje ?Mapet pisze:skuszony licznymi nagrodami i obietnicą wiekuistej sławy zwycięscy przybędę i Ja
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
ja się zakładam i stawiam, że będzie;)Jagal pisze:Stawiam browara, że Mapeta nie będzie! Kto przyjmuje ?Mapet pisze:skuszony licznymi nagrodami i obietnicą wiekuistej sławy zwycięscy przybędę i Ja
PS. a można mieć bohaterów więcej niż 25%;)?
Challange można Tomek tylko w pierwszej bitwie zgłaszać. W związku z tym musisz wybrać czy będziesz chciał zagrać z Matim czy ze mną na start turnieju