litości...qwer pisze:a może ktoś doć linki do tego mastera we wrocławiu oraz mistrzostw podbeskidzia do PIERWSZEGO postu - dla łatwiejszego "rozeznania"
Stary Klinkiera XXXVI 16.12.2012
Re: Stary Klinkiera XXXVI 16.12.2012
![Obrazek](http://img259.imageshack.us/img259/8905/baddice.gif)
dobra, wygrała opcja 1300.
najpóźniej w poniedziałek wieczorem zamieszczę dokładny regulamin, ale w skrócie pewnie będzie max. 9 PD na turę i pewnie mimo wszystko bez lordów. Nad specjalami pomyślimy.
Reszta ograniczeń będzie się w 90% pokrywała z Wrocławiem.
pozdro
najpóźniej w poniedziałek wieczorem zamieszczę dokładny regulamin, ale w skrócie pewnie będzie max. 9 PD na turę i pewnie mimo wszystko bez lordów. Nad specjalami pomyślimy.
Reszta ograniczeń będzie się w 90% pokrywała z Wrocławiem.
pozdro
A wiatry magii będą normalne, czy k6+k3 (wyższa na dispel)?
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
normalnie.
miałem chwilę, to wrzuciłem regulamin. poprawki do poniedziałku.
rozpiskę godzinową podam jak tylko dowiem się czy rano są psy- jak nie będzie zaczniemy szybciej- szybciej skończymy. Na bitwę pewnie będzie 1h 15 min. - 1h 30 min.
miałem chwilę, to wrzuciłem regulamin. poprawki do poniedziałku.
rozpiskę godzinową podam jak tylko dowiem się czy rano są psy- jak nie będzie zaczniemy szybciej- szybciej skończymy. Na bitwę pewnie będzie 1h 15 min. - 1h 30 min.
Na euro jest SLoS, więc pewnie gramy na SLoS.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Stawiam browara, że Mapeta nie będzie! Kto przyjmujeMapet pisze:skuszony licznymi nagrodami i obietnicą wiekuistej sławy zwycięscy przybędę i Ja
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
ja się zakładam i stawiam, że będzie;)Jagal pisze:Stawiam browara, że Mapeta nie będzie! Kto przyjmujeMapet pisze:skuszony licznymi nagrodami i obietnicą wiekuistej sławy zwycięscy przybędę i Ja?
PS. a można mieć bohaterów więcej niż 25%;)?
Challange można Tomek tylko w pierwszej bitwie zgłaszać. W związku z tym musisz wybrać czy będziesz chciał zagrać z Matim czy ze mną na start turnieju ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)