Oj, czeka w takim razie na odkrycie przez Ciebie cały gigantyczny rozdział kinaMatis pisze:Bitwa Pod Wiedniem pokazała nowy poziom DNA, Nie da się już chyba spaść niżej

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Oj, czeka w takim razie na odkrycie przez Ciebie cały gigantyczny rozdział kinaMatis pisze:Bitwa Pod Wiedniem pokazała nowy poziom DNA, Nie da się już chyba spaść niżej
Ogólnie bida aż piszczy, ale te momenty, w których samochody skaczą jak konie mają mocPitagoras pisze:ja tam wole to
http://www.youtube.com/watch?v=g1SuGa9dCJQ
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
film świetny jak na owe czasy, trochę mi brakowało "dzisiaj" czegoś w tym styluKarlito pisze:Ja byłem przedwczoraj na "Zabić jak to łatwo powiedzieć" i zdecydowanie nie polecam oglądania tego filmu w kinie, spokojnie można poczekać aż wyjdzie na DVD/Bluray.
Dialogi są świetne ale moim zdaniem trochę przydługie. Również nie polecam osobom, które kurczowo muszą czytać napisy ponieważ część dialogów jest w ogóle nie przetłumaczona
kiedys gralem w karcianke lotr wlasnie krasnoludami (jako, ze jest to jedyna sluszna rasaNaviedzony pisze:Zupełnie nie pasowałby mi z kolei krasnoludzki atak klonów, gdzie dostalibyśmy trzynastu Gimlich, różniących się od siebie wyłącznie kolorem brody i ornamentami na pancerzu.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
nie ma nic zdrożnego w tym, że Tolkienowskie krasnoludy strzelają z łuku, wpisane jest to w przenikający całą jego twórczość motyw konfliktu tradycji z postępem (bardzo duży skrót myślowy:) )Morsereg pisze:do tego zaden nie strzela z luku
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Akurat. Każdy jest identyczny. Różnią się tylko brodą.Morsereg pisze:Naviedzony pisze:prosze bardzo 9 dwarfow. nie przypominaja siebie nawzajem a wygladaja duzo lepiej niz te z hobbita.
do tego zaden nie strzela z luku