kilka pytań o Chaos Dwarfy

Chaos Dwarfs

Moderator: esgaroth

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
malfoj
Falubaz

Re: kilka pytań o Chaos Dwarfy

Post autor: malfoj »

Na turniejach wszyscy maja podstawki pod maszyny.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Wedlug uscislen musza:/ a konwersje musza byc rozmiarow oryginalnych najaktualniejszych modeli lub mniejsze ale na takich podstawkach

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

cichy pisze:Mogę rakiety i magme na byle jaką podstawkę wsadzić skoro maszyny nie muszą mieć podstawek? Czy jak podstawka to tylko 50x100
Rakieta i magma 50/100
Iron 60/100
Mortar 50/200 :shock:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
malfoj
Falubaz

Kadaj ma taką samą podstawkę jak Helena ?

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

malfoj pisze:Kadaj ma taką samą podstawkę jak Helena ?
Tak 100/150.

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Chciałbym się upewnić:
Jak strzelam z rakiety z S8 to też ma zasadę płonących ataków czy tylko przy placku?
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
Never
Chuck Norris

Post autor: Never »

o ile dobrze pamiętam, to tylko przy placuszku
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Dzięki :)
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

mogl by mi ktos podeslac linka do plikow AB gdzie sa te ChD ? bo w moim obecnym są jescze stare.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Awatar użytkownika
malfoj
Falubaz

Bo chd to w Ab dawi zharr czy jakoś tak.

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

dziekować, a teraz, czy gdzies jest zapisany AB do tych ChD ? bo nie chce sugerowac sie zasadami tylko z AB bo wiadomo ze nei zawsze mowi prawde, a chcial bym pare zeczy sprawdzic.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

Awatar użytkownika
cichy
Oszukista

Post autor: cichy »

Jak myślicie co nam przyniesie AR 2013? Z tego co wyczytałem to chcą nas ostro ciąć, a nawet zbanować całą armię... Jak nas zbanują na euro to chyba wyjdę z siebie i stanę obok :evil:
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Ja już na to konto zbieram O&G. A właściwie już uzbierałem. Teraz malowanie zostało... A armia chadeków na półkę obok drugiego niechcianego dziecka GW i LS czyli WoCh-u. Kiedyś na ebay-u wylądują albo mój młody je dostanie.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Grosiu a czemu według ciebie WOCH jest nie kochany :?:
A co do CHD to się nie dziwie bo tą armie stworzyli ludzie, którzy o batlu nie mają rzadnego pojęcia i z deka przegieli...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Przemcio pisze:Grosiu a czemu według ciebie WOCH jest nie kochany :?:
A co do CHD to się nie dziwie bo tą armie stworzyli ludzie, którzy o batlu nie mają rzadnego pojęcia i z deka przegieli...
1. ŻADNEGO
2. Przegięte to są VC. Chadecji do nich baaaardzo daleko. Jest na tym samym poziomie co SK, Imp, DE więc przegięta mówią nieograni z nią ludzie.
3. Każdy następny FAQ GW zabiera kolejną fajną rzecz mortalom. Thunderstomp na warshrinie i brak możliwości wzięcia dispela na posiadaczu BoS-a ? Dlaczego posiadacz książeczki nie jest magiem ? Dlaczego thunderstomp w VC ostał się corpsowi a hajelficki bsb 1lev jest magiem ? Takich delikatnych prztyczków w nos ze strony GW jest mnóstwo...

Awatar użytkownika
cichy
Oszukista

Post autor: cichy »

IMO CHD nie są nawet cieniem demonów czy wampirów z 7ed. a jakoś tych armii nikt nikt nie banował tylko BP je ciął i jakoś to było. Wkurza perspektywa kolejnej zmiany armii bo chadeków na euro nie dopuszczą. Strasznie to nie fair w stosunku do graczy którzy lubią swoją armię a nie jej zasady...
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

Trzeba składkę zrobić na armię dla kogoś z członków LS i już cięcia się skończą a znając ich to wręcz boosta armia dostanie :)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

hmmmm....to wszystko wynika z niewiedzy :)... Sam przyznaje krzyczałem głośno - PRECZ Z CHADECJĄ! Jest straszna - przegięta- nie da się z tym grać! ... no i co ? Pograłem trochę to przegiętą chadecja i powiem krótko - armia jak każda inna... Jest defensem głównie a defensami turniejów się nie wygrywa. Armia mająca kilka fajnych rzeczy ale jakoś super łatwo się tym nie gra. Ja żałuje że tak darłem ryja ,że Chdecja jest taka przegięta :)...
Wystarczy poznać tą armię i można z nią spokojnie wygrywać :). A zasady Euro piszą ludzie ulegający nastrojom i emocjom ! Niestety wszystkiego można się spodziewać ... Raczej postawił bym na ban Kadaia niż całej armii , ale kto ich tam wie :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Przetłumaczę - póki nie kupiłem sobie chadecji, póty narzekałem że jest przegięta :mrgreen:...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

ODPOWIEDZ