kilka pytań o Chaos Dwarfy
Moderator: esgaroth
Re: kilka pytań o Chaos Dwarfy
Na turniejach wszyscy maja podstawki pod maszyny.
Wedlug uscislen musza:/ a konwersje musza byc rozmiarow oryginalnych najaktualniejszych modeli lub mniejsze ale na takich podstawkach
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
mogl by mi ktos podeslac linka do plikow AB gdzie sa te ChD ? bo w moim obecnym są jescze stare.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
dziekować, a teraz, czy gdzies jest zapisany AB do tych ChD ? bo nie chce sugerowac sie zasadami tylko z AB bo wiadomo ze nei zawsze mowi prawde, a chcial bym pare zeczy sprawdzic.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Ja już na to konto zbieram O&G. A właściwie już uzbierałem. Teraz malowanie zostało... A armia chadeków na półkę obok drugiego niechcianego dziecka GW i LS czyli WoCh-u. Kiedyś na ebay-u wylądują albo mój młody je dostanie.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
1. ŻADNEGOPrzemcio pisze:Grosiu a czemu według ciebie WOCH jest nie kochany
A co do CHD to się nie dziwie bo tą armie stworzyli ludzie, którzy o batlu nie mają rzadnego pojęcia i z deka przegieli...
2. Przegięte to są VC. Chadecji do nich baaaardzo daleko. Jest na tym samym poziomie co SK, Imp, DE więc przegięta mówią nieograni z nią ludzie.
3. Każdy następny FAQ GW zabiera kolejną fajną rzecz mortalom. Thunderstomp na warshrinie i brak możliwości wzięcia dispela na posiadaczu BoS-a ? Dlaczego posiadacz książeczki nie jest magiem ? Dlaczego thunderstomp w VC ostał się corpsowi a hajelficki bsb 1lev jest magiem ? Takich delikatnych prztyczków w nos ze strony GW jest mnóstwo...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
IMO CHD nie są nawet cieniem demonów czy wampirów z 7ed. a jakoś tych armii nikt nikt nie banował tylko BP je ciął i jakoś to było. Wkurza perspektywa kolejnej zmiany armii bo chadeków na euro nie dopuszczą. Strasznie to nie fair w stosunku do graczy którzy lubią swoją armię a nie jej zasady...
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
hmmmm....to wszystko wynika z niewiedzy ... Sam przyznaje krzyczałem głośno - PRECZ Z CHADECJĄ! Jest straszna - przegięta- nie da się z tym grać! ... no i co ? Pograłem trochę to przegiętą chadecja i powiem krótko - armia jak każda inna... Jest defensem głównie a defensami turniejów się nie wygrywa. Armia mająca kilka fajnych rzeczy ale jakoś super łatwo się tym nie gra. Ja żałuje że tak darłem ryja ,że Chdecja jest taka przegięta ...
Wystarczy poznać tą armię i można z nią spokojnie wygrywać . A zasady Euro piszą ludzie ulegający nastrojom i emocjom ! Niestety wszystkiego można się spodziewać ... Raczej postawił bym na ban Kadaia niż całej armii , ale kto ich tam wie
Wystarczy poznać tą armię i można z nią spokojnie wygrywać . A zasady Euro piszą ludzie ulegający nastrojom i emocjom ! Niestety wszystkiego można się spodziewać ... Raczej postawił bym na ban Kadaia niż całej armii , ale kto ich tam wie