Ja wiem. Nie sprawdzał.Heptun pisze: Nie wiem czy ktokolwiek sprawdzał rozpiski na ten lokal![]()

W mojej był błąd (AB nawalił), który znalazłem już po zgłoszeniu. Meldowałem o tym orgowi przed turniejem. Nie wiedział.
Moderator: swieta_barbara
Ja wiem. Nie sprawdzał.Heptun pisze: Nie wiem czy ktokolwiek sprawdzał rozpiski na ten lokal![]()
Piotr pisze:Ja wiem. Nie sprawdzał.Heptun pisze: Nie wiem czy ktokolwiek sprawdzał rozpiski na ten lokal![]()
W mojej był błąd (AB nawalił), który znalazłem już po zgłoszeniu. Meldowałem o tym orgowi przed turniejem. Nie wiedział.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ja proponuję temu co najlepiej rzuci o rozstrzygnięcie zwycięzcy pojedynku zamiast gry. Bo tylko maska coś da...Thain pisze:A może lepiej najgorszemu graczowi, np. takiemu który zdobędzie 0 pkt do liga za ten turniej. A niech ma.Rince pisze:Przywioze te nagrode na mastera i osobiscie wrecze zwyciezcy. Powaga.
bigpasiak pisze:Rozumiem, że Cię to boli i rozumiem że Koledzy bagatelizują sprawę. Od tego masz kolegów... a nie czekaj, jak to określiłeś, sidekicków? Tak się kolegów nazywa teraz?
Ponawiam pytanie:
Co by było gdybym to ja wielki oszust i "best lesny elf" ustawił sie z orgiem na "prawdopodobny" draft?
Coś wyimaginowanego, mającego się pojawić w poniedziałek i być ostatecznym [ ergo, nie było w poniedziałek, okazało się być "nieścisłe" choćby Twoje plotki o imperium, pewnie ich też nie pamiętasz ] oraz Twoje słowa o zrzeknięciu się zwycięstwa "jakbyś" wygrał. Co było jak widać przerastającym Cię zadaniem nemazisiaczku.
Tylko dlatego nie protestowałem, uwierzyłem w Twoje słowa. Widać kolejny błąd z mojej strony.
Ja proponuję temu co najlepiej rzuci o rozstrzygnięcie zwycięzcy pojedynku zamiast gry. Bo tylko maska coś da...Thain pisze:A może lepiej najgorszemu graczowi, np. takiemu który zdobędzie 0 pkt do liga za ten turniej. A niech ma.Rince pisze:Przywioze te nagrode na mastera i osobiscie wrecze zwyciezcy. Powaga.
Karli pisze:Etam, już kilka osób pisało. Pasiak kroczy swoimi ścieżkami
NemezimisiakiPodoba mi się, zwłaszcza w stosunku do mojego całuśnego nemezimisiaczka Rinca
Rince pisze: kohorciakom
Czyżby znowu byli równi i równiejsi?Duke pisze:Nemezisiaczki
Duke pisze:Trafnie Cie ktoś wyżej z Włocławka podsumował że na samym turnieju nie miałeś żadnych pretensji.
Byłeś tam Adamie?bigpasiak pisze:Tylko dlatego nie protestowałem, uwierzyłem w Twoje słowa. Widać kolejny błąd z mojej strony
Żebyś się nie zdziwił. Mazury w wakacje to super opcja - za duże masz mniemanie o sobie, myśląc, że jednoosobowo jesteś w stanie uwalić fajnego masteraja jestem ciekaw ile lat nawet po mojej batlowej emeryturze Olsztyn bedzie sie musial borykac z niechecia srodowiska, przynajmniej z niektorych obszarow
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.